středa 11. července 2018

Chata maxe švabinského otevírací doba

Chata v klidném prostředí plném zeleně. Dobré jídlo, pití a útulné rodinné ubytování. Hledáte ubytování, kde si odpočinete vy nebo celá rodina a. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. V naší rodinné restauraci a pensionku si zakládáme na přátelském přístupu.

Pro zákazníky uspořádáme jakékoli oslavy od narozenin, svateb a firemních večírků až po smuteční hostiny. Snažíme se pro vás vařit ty nejkvalitnější pokrmy z čerstvých lokálních surovin. Zapomněli jste přístup k účtu?


Otevírací doba o vánočních svátcích Sobota 23. Svůj název nezískala náhodou, neboť nedaleká vesnička Kozlov, která je součástí České Třebové, je spojována s pobytem a tvorbou tohoto velikána. Max Švabinský zemřel 10. Příroda se mu omezovala na obzor chodovské zahrádky, později jen na okno, větvičku či motýla.


I v tom však dovedl vyjádřit své celoživotní vyznání – obdiv a lásku k přírodě. Není bez zajímavosti, že vesnici míjela tzv.

Maxe Švabinského paní Zuzana Švabinská. Moravy až do Prahy, neboť se vyhýbala všem lidským sídlům. Původní dřevěná rozhledna sloužila svému účelu. Nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi.


Inspirovala ho zde nejen krásná pohorská krajina, ale v Kozlově se zrodila také jeho nejznámější díla. Centrální knihovna Mírové nám. Ostatní objekty jsou přístupné v sezónu, tedy od dubna do září. Až k chatě je možné dojet autem - odbočka k ní vede ze silnice spojující Českou Třebovou s Litomyšlí -, k rozhledně je to sem pak už jenom 2metrů pěšky. Provozní doba recepce: – hod.


Možnosti a ceník ubytování. Pracujeme na počkání i na objednávku. Pracovní doma, dle objednávky. V panelovém sídlišti, v kadeřnictví vedle ASTRY.


Při jedné návštěvě můžete mít nový účes, krásné a zdravé nohy, příjemný relaxační odpočinek zajištěný bylinkovou koupelí na nohy, masážním pedikérským křeslem a poslechem relaxační hudby dle vlastního výběru. Nová Bezručova chata , otevřena 25. Klubem českých turistů za pomocí dobrovolníků a finanční podpory široké.


Původně byly určeny pro výzdobu Národního divadla. Pobyt v Kozlově ovlivnil především jeho ranou tvorbu - konkrétně zde vznikla mnohá slavná díla z prvních dvou období jeho života.

Program Smetanovy výtvarné Litomyšle, která operní klání doprovází, počítá s výstavou ke 100. Kozlov leží nedaleko města Česká Třebová a je to malebná zastrčená vesnička s rybníčkem a kapličkou na návsi. Do Kozlova jsme se vypravili autem a to jsme zaparkovali poblíž.


Ve středu od hodin (říjen – duben) je kavárna zadaná pro program Seniorklubu (promítání) a na tento program jsou zváni všichni zájemci i mimo seniorský věk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky