středa 11. července 2018

Brousek fiskars návod

I sekery, nože nebo třeba nůžky potřebují občas nabrousit. Skip navigation Sign in. V jednoduchosti je krása. Fiskars ruční brousek na nože a sekery.


Ruční brousek se vám vejde do šuplíku, nemá motor, který by se mohl porouchat a nepotřebuje zásuvku.

Má dvě polohy broušení: jednu na běžné malé nože a jednu na velké silné kuchařské nože. Ať už o své nářadí pečujete sebelépe, jednou to přijde – už nebude tak ostré jako kdysi. Ale nevěšte hlavu, dá se to rychle napravit. Nemusíte hned staré parťáky vyhazovat do koše ani chodit do speciálek na broušení, plno nástrojů si můžete zbrousit sami doma.


A my vám poradíme, jak na to! S keramickými ostřícími kotoučky se snadno používá a na stole neklouže. Broušení nožů, jak nabrousit nuž.

Jak nabrousit nůž na kameni Lakous24. Unsubscribe from Lakous24? Používám běžnou tescomu již řadu let a domácím broušením lze stále s tímto nožem výborně krájet i holit. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Pravidelná a dostatečná údržbu nožů prodlouží jejich životnost.


Ocílku můžete používat před každým použitím nože, brusný kámen či brousek na nože je vhodné používat 1x za měsíc nebo dle potřeby. Pokyny pro broušení, olejování, mytí a skladování nůžek jsou uvedeny na obrázcích a symbolech. Ostření: Postupem času se čepele tupí a ztrázejí schopnost perfektně stříhat. Pokud již není střih hladký, nebo nůžky. Jen pro úplnost, tenhle je určen pouze na (nejen) kuchyňské nože, ale v prodejně zahradnických potřeb jsem již narazil na ten samý od FISKARSu, ale určený i na broušení seker a zahradnických mačet, takže má širší tu plastovou vodící drážku, kterou už pak není nutno sundavat při broušení širšího ostří.


Dokonce jsem to koupil v nějaké akci těsně pod 200. Brousek je dobrý, už jsem si ho taky pořídil. Je skoro stejný, akorát má širší V drážku v tom průhledném krytu, co se tam strká nůž, a brusné válečky (kužele) mají navíc podélné drážky.


Kuželovitý tvar brousku na zubaté ostří zaručuje možnost vlézt se do většiny zubů. Pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou.

Ostřič používejte vždy po skončení práce. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Tento výrobek je také známý p. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní tvrzené nerez oceli, která zaručuje dlouhou životnost ostří.


Spojení čepelí pomocí šroubku dovoluje nastavit jejich přítlak popřípadě čepele od. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce. Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usn.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší a pro snadno ovladatelný mechanismus ho lze jej obsluhovat jak levou, tak i pravou rukou.


Skládá se z vodící drážky a keramických kotoučků, které navrátí vašemu zahradnímu náčiní – jako jsou sekery.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky