pátek 27. července 2018

Stojan na wc štětku a toaletní papír

I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír , štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI. Betonový držák na toaletní papíry Lyon Béton Cloud S. Bílý zásobník na toaletní papíry s poličkou YAMAZA. Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá.


AQUALINE - SAMBA držák toaletního papíru bez krytu, chrom (SB117) 1Kč. Skladem u dodavatele, - dnů. Stojany na toaletní papír nebo držáky toaletního papíru - nezbytnost pro každou domácnost Vyrobeno s důrazem na detail, vysoce funkční a nenahraditelné v každé koupelně - takové stojany na toaletní papír můžete najít v naší neustále se rozšiřující nabídce. V nádobě se pak nachází umělohmotná nádobka, aby se snáze udržovala čistota. Při doplňování papíru stačí stisknout na jednu stranu trubičku - držák na papír , vytáhnout jej z otvorů, nasadit papír a vložit držák zpátky do otvorů.


Série určená pro vyznavače klasických či retro koupelen. Dávkovač mýdla, skleničky a mýdelník jsou vyrobeny z bílé keramiky. Povrchová úprava bronz barevně je sladěna s dalším sortimentem v našem katalogu.


Elegantně vypadající stojan na toaletní papír a WC kartáč v černé barvě. Díky tomuto praktickému stojanu bude snadné v koupelně udržovat pořádek a čistotu. Přírodní bambusové dřevo je lehké a velice trvanlivé, odolné vůči vlhkosti, díky čemuž je ideální právě. Je vyroben z chromované nerez oceli a má elegantní moderní tvar.


Držák Na Wc Štětku Xora. Stojánkový wc set Unix, nádobka z matované. Dobře vypadá, vůbec nepřekáží a je vybavený toaletním kartáčem.


O značce : S doplňky od Wenko budete mít pocit, že velkou část práce odvedou za vás. Drzaky a stojany na toaletni papir. Volně stojící toaletní kartáč s integrovaným držákem toaletního papíru z pochromované nerezové oceli. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů.


AQUALINE AXOR BEMETA Gedy GROHE HANSGROHE IBB IDEAL STANDARD JIKA KLUDI Laufen NIMCO NOVASERVIS RIDDER SANELA SAPHO STEINBERG TRES. WC štětka je součástí dodávky. Stojan na toaletní papír od značky Wenko je perfektní náhradou za klasický držák na toaletní papír. Designový stojan na toaletní papír a záchodovou štětku přinese svěží závan moderního stylu i do mnohdy neoprávněně opomíjených zákoutí Vašeho domu.


Díky stříbrní barvě a prostým liniím je kvintesencí elegance a můžete jej kombinovat s různými styly. Opravdový must have, který se ideálně uplatní v toaletách. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. BLOMUS Menoto stojan na jednu roli toal.


Vážení zákazníci, dne 9. Praktický stojan vám pomůže udržovat koupelnu organizovanou a bude snadnější v ní udržovat pořádek. Tato praktická kombinace vám jistě ušetří prostor na toaletě. Pro dokonalou údržbu a možnost co nejdelšího využití doporučujeme dokoupit. Zadejte prosím menší množství. Materiál: nerezová ocel.


Stabilní samostatně stojící držák pro toaletní papír a WC kartáč bude ozdobou každé koupelny. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky