pondělí 9. července 2018

Dveřní kartáčové lišty

Těsnění a kartáčové lišty pro dveře , OKNODÍLY. Provozovatel webu ČESKÝ SERVIS OKEN A DVEŘÍ, s. Na těsnění dveří se často zapomíná, protože úniky tepla skrz vchodové dveře nejsou vždy patrné. Nejjednodušším řešením je montáž těsnicí kartáčové lišty. Dodáváme technické kartáče pro profesionální použití výrobce SIT.


V nabídce jsou kartáče pro strojní i ruční použití.

Různé typy, velikosti i materiály drátu. Dveřní těsnící kartáče proti hluku, prachu a tepelným ztrátám se montují z boku dveří, nebo na spodní hranu dveřního křídla. Délku všech těsnících kartáčových lišt lze upravit na přesnou šířku dveří. Tesamoll(R) Kartáčová ALU lišta pod dveře pro nerovné podlahy, zasunovatelná - 1m x 5mm hnědá. R) odolné samolepicí kartáčové lišty pod dveře chrání před průvanem, chladem a prachem.


Kartáče se nasouvají do speciálně vytvarovaných hliníkových lišt a lepí se nebo šroubují přímo na vrata či dveře. Nabízíme kartáče o šířce štětin 2 3 a mm. KARTÁČOVÉ LIŠTY A HLINÍKOVÉ PROFILY.

Kartáč je ohnut kolem drátku a zalisován do ocelové pásky. Pro uchycení se používají hliníkové profily (tvaru h, F a y), do kterých se lišta zasune. Osazovací materiál pro nejčastější použití je polyamid.


Dveřní lišty slouží jako polotovar pro výrobu zasklívacích a kazetových rámečků pro upevnění výplní dveří. Pro každé dveře jsme vybrali vhodný typ olištování, ale jako vždy máte i zde možnost volby. Vybírat si můžete z různých profilů a povrchových provedení, jehož základem je masivní dřevo. Dveřní kartáčová lišta těsnící - dub k utěsnění prostoru mezi dveřmi a podlahou zamezuje proudění vzduchu pod dveřmi - průvanu materiál: plast délka S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Převodové lišty , OKNODÍLY. Hliníková těsnící prahová lišta venkovní je vyrobená z eloxovaného hliníku. Podparapetní kanály a lišty ocelové Pod názvem kabelové úložné systémy vám nabízíme široký výběr kabelových kanálů, žebříků a žlabů pro ukládání, vedení a ochranu elektrických kabelů. Bezpečnostní nárazové lišty HSC.


Těsnící lišty prahové, Kutilstvi. Haake-Technik fungují na čistě mechanickém principu, kdy při nárazu lišty do osoby dojde k okamžitému rozepnutí bezpečnostního obvodu všesměrového kontaktního řetězu vestavěného v liště. Není tak zapotřebí žádná externí vyhodnocovací jednotka, a. Dveřní a okenní těsnění koupit o objednat u OBI. Lišty koupit o objednat u OBI.


Plastová dveřní lišta v provedení s gumovým nebo kartáčovým těsněním v délce jednoho metru. Délku těsnění lze upravit podle šířky dveří (ustřihnutím).

Všechny lišty mají předvrtané otvory pro montáž, ale lze je připevnit pomocí oboustranné lepící pásky. Kartáčové těsnící lišty jsou nejčastěji používány pro utěsnění prostor pod dveřmi, vraty, ale také pro utěsnění a pro ochranu před odletujícími částicemi při frézování, broušení apod. Mimo jiné mohou sloužit pro bezpečný transport produktů či pro broušení povrchů. Pod značkou Dorsis vznikají jedinečné profily skrytých zárubní DURUS a FORTIUS a také skrytá soklová lišta LINUS.


Sanitness, Gripness, Orthoness, Ribness) a doplňky jako protiskluzné hrany a lišty , protiskluzné pásky, dveřní kartáčové lišty. HOCO BAUELEMENTE, spol. Plastová okna všech druhů a barev, okna pro rekonstrukce panelových do. Vysoce kvalitní nylonové štětiny zaručují dokonalé těsnění. Samolepicí lišty bez nutnosti použití šrou.


Přechodové lišty jsou také nerezové, dají se také pořídit ve zdařilých imitacích různých dřevin, tak aby nám co nejvíce podpořily krásu naší podlahy. Nejprodávanějšími druhy jsou právě přechodové lišty v dřevěných imitacích, do této kategorie je řazen buk, dub, třešeň a stále více oblíbené kovové odstíny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky