pondělí 30. července 2018

Leštěnka na auto nano

Jak na auto bez škrábanců? Glazura na lak Auto Finesse Ultra Glaze (5ml) Zamaskuje drobné škrábance a hologramy Vr. Nano leštěnka zvládne brilantně vyhladit škrábance na autě díky obsahu nanočástic.


NANO kosmetikou od firmy Koch. Ty pronikají až do samotné struktury laku, vytvářejí neviditelný povlak, a tak zvyšují ochranu laku auta. S minimálním úsilím také zvýšíte odpudivost vody, prachu a jiných nečistot. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Barevná leštěnka na auto SONAX Nano Pro určená pro metalízu i běžný lak. V barevných odstínech oživuje barvu a obnovuje lesk laku. Leští, konzervuje a zakrývá drobné škrábance v laku. Nano sada pro vyčistění a ochranu plastových částí interiéru i exteriéru vozu na 1-roky. Chrání před blednutím, praskáním, odpuzuje prach a výrazně snižuje četnost údržby.


Sada obsahuje čistič plastů a ochranu plastů. Celková plocha, na kterou vystačí ochrana Nano Plastic Protection Pack je m2. Nano kosmetika v dárkovém balení na auto. Autošampon odstraní všechny nečistoty, mastnotu a různé skvrny.


Nanovosk vytvoří na povrchu neviditelný povlak, který odpuzuje částice vody, prachu a nečistot. Zároveň překryje nerovnosti. Polymerová leštěnka na bázi vosku, která spolehlivě ochrání lak Vašeho vozu po dobu až 12ti měsíců. Každé projetí deštěm, sněhem, ale i automyčkou ubírají na síle a kráse laku.


Obsahuje UV filtry a plniče pro lepší skrytí oděrek na laku. Je možné ji použít pro jakýkoliv druh barvy a laku. Nevytváří žádné fleky, mapy, skvrny.


Ty dokážou pronikat hluboko do struktury čištěných součástí a vytvářet na podkladu neviditelný třívrstvý povlak. Od něj jsou nečistoty, voda i prachové částice mnohonásobně více odpuzovány. V praxi to zmená, že okna, karoserie či disky kol po ošetření autokosmetikou Nano zůstanou mnohem déle čisté. Auto Finesse Mercury Metal Polish - leštěnka na kovy 100ml ( Auto Finesse - leštěnka na kovy) Auto Finesse Mercury Metal Polish - leštěnka na kovy profesionální leštěnka na různé kovy v automobilu ideální pro výfukové, kovové kryty, motocyklové díly, karavany a kovové čalounění čistí, leští a. V našem eshopu můžete vybírat ekologické příznivé prostředky pro váš vůz. Inovativní technologie vám dává k dispozici mimořádné prostředky pro údržbu a péči o povrch auta.


V řadě Basic, Profesionál a Ultra nano představuje jednoduchou, rychlou a efektivní autokosmetiku, která odstraní ze všech neporézních povrchů odolnou špínu, mastnotu, zbytky hmyzu. Autopolitury s voskem použijte v případě, že lak je bez rýh, je běžně ošetřovaný a potřebujete jej na dobu 2-měsíců konzervovat. Pro dokonalou ochranu laku vozu použijte jemně abrasivní leštěnky a na připravený lak naneste tvrdý vosk s ochranou na 4-měsíců. Dárkový balíček s nano autokosmetikou představuje revoluční technologii pro vaše vozidlo.


Nanočástice působí na molekulární úrovni a pronikají hluboko do struktury čištěných součástí. Vytvářejí na podkladu neviditelný třívrstvý povlak. Díky tomu dochází k odpuzování vody prachu a nečis. Typy lešteniek na auto.


Leštenky na auto sú dostupné vo forme pasty, spreja alebo emulzie. K dostaniu je tiež nano leštěnka , autoleštenka s karnaubským voskom alebo s UV ochranou, ktorá obráni lak auta pred vyblednutím. U starších vozidiel autoleštenka farbu laku viditeľne oživí.


Vybírejte si Leštěnky na auto podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. EXAMPLES CRAZY DRIVERS WHO NEED DRIVING LESSONS! Osvěžuje, rozzařuje a chrání speciální voskovou Nano technologií. Opatří povrch UV ochranou, odpuzuje vodu a minimalizuje opětovné usazování nečistot. Chcete mít auto jako ze škatulky?


Perfektně naleštěné, jako nové? S našimi produkty klidně můžete! Náš sortiment obsahuje čističe laku, profesionální vosky a ty nejkvalitnější leštěnky. Leštěnka na nábytek Alori je vyvinuta speciálně pro údržbu dřevěných, lakovaných a syntetických povrchů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Ostatní diskuse a zábava: Díval jsem se po nějakém kvalitním vosku na auto a narazil na tuhle věcičku. Má s tím někdo praktickou zkušenost? Skleněný vosk poskytuje dlouhodobou ochranu laku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky