úterý 31. července 2018

Eko lahve

Ekologické lahve si snadno zamilujete. Mají krásný design, jsou lehké i nárazu odolné. Hodí se do práce i do školy, pro malé i velké. Vodu máte vždycky po ruce - a co si budeme povídat - s lahví, kterou vezmete všude s sebou vypijete doporučené litry vody denně s lehkostí žíznivé laně. Aktuální informace o způsobech doručování zásilek v souvislosti s koronavirem najdete v sekci Poštovné a doprava.


Eko lahve

Znovupoužitelné láhve na vodu, cestovní hrnky a termosky pro zajištění pitného režimu. Zdravé lahve na pití vyrábí česká firma RB Mědílek z certifikovaného zdravotnického plastu. Láhve i veškeré příslušenství je možné: vyvařit a zbavit tak bakterií, mýt v myčce nádobí i ohřívat v mikrovlnné troubě.


Pojďte s námi proti proudu! Jednorázové PETky ničí životní prostředí a často obsahují i škodlivé BPA. Lahve z Labeloo jsou zdravotně nezávadné a dají se používat pořád dokola. Podívejte se, jaké certifikáty lahve mají. Nabízí trendy modely do kanceláří, dětské lahve na pití do školy i sportovní lahve do fitka.


Eko lahve

Plastové láhve SIGG jsou vyráběny ve Švýcarsku ze 1 recyklovatelného vysoce kvalitního polypropylenu. Všechny použité materiály jsou bez BPA a jiných škodlivých látek. Inovativní uzávěr se hodí na všechny láhve se širokým hrdlem a lze je snadno rozebrat pro důkladné čištění. Eko plastové lahve EQUA jsou přesně pro tebe. S EQUA termoskami to už ale není tvůj problém.


EQUA Chameleon (6ml) 2Kč Doporučujeme Nejprodáv. Skleněné lahve pro sportovce, studenty i cestovatele. S lahví po ruce dodržíte pitný režim levou zadní. Ačkoliv jsou skleněné, můžete je vzít kamkoliv s sebou.


Eko lahve

Pokud máte chuť na sirup, ovocné smoothie, kávu nebo čaj, skleněné lahve vás vždycky pochopí a budou při vás. V naší nabídce jsou lahve na pití z eko plastu, skla i nerezu v různých velikostech, barvách i vzorech v nejvyšší kvalitě. Máme lahve pro děti, dospělé i na sport. Proč nedodržovat pitný režim stylově! Je to lahev na pití s mnoha výhodami, originálním designem a širokým výběrem.


Bez čeho bychom se neobešli ani jeden den? Překvápko, není to mobil, ale voda. U nás najdete mnoho nezávadných alternativ, které kromě toho, že přírodě neškodí, nabízejí i jiné benefity. Kvalitní eko lahve koupíte v různých provedeních, tvarech či designech. Vyrábějí se většinou z pevného a odolného borosilikátového skla, které neobsahuje žádné škodlivé látky.


Lahve splňují vysoké nároky na ochranu a bezpečnost zdraví. Zároveň se nemusíte obávat přenosu pachů z různých druhů nápojů či. Uhlíková stopa u Retap lahve je pak celkové množství CO2e vyprodukovaného během celého životního cyklu jedné Retap lahve – zahrnuje energii potřebnou na těžbu, zpracovaní a transport surového materiálu pro výrobu, na samotnou produkci, distribuci, používání a likvidaci lahve ). Průměrný člověk spotřebuje 1plastových lahví ročně. Nabízíme dudlíky, šňůrky na dudlíky pro miminka a kojenecké lahve z nerozbitného borosilikátového skla.


Prohlédněte si celou naši nabídku! Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing. Speciální lahve ECO Bottle. Konopí a zdravá výživa. Zásobování firem plastovými obaly.


Eko lahve

Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky