pondělí 23. července 2018

Okapy plastové

Plast – okapy je výhradním dovozcem okapového systému Plastmo pro ČR a SR. Okapy a střešní příslušenství. Vám mohli nabídnout tu nejnižší cenu a pomohli Vám tak ušetřit značnou část finančních nákladů.


Plastové žlaby jsou bezúdržbové a barvostálé. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu, který zaručuje barevnou stálost a dlouhou životnost.

Důvodů, proč zvolit plastové okapy , je hned několik. Vyznačují se nízkou hmotností a tím i velice jednoduchou montáží, kterou zvládne každý zručnější uživatel. Ve většině případů totiž okapy z plastu nevyžadují lepení ani šroubování. Kromě toho dobře odolávají povětrnostním vlivům, vyhnete se s nimi. Díky vysoké kvalitě použitého plastu a moderní technologii výroby je na.


Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující okapy , háky, svody, kolena, kotlíky a další součásti. Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink, dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek.

Specializovaný internetový obchod s širokým výběrem okapových systémů s příslušenstvím. Pokud zanesené okapy nevyčistíte, hrozí vám zanešení okapového svodu. V tom případě musíte celý svod okapů rozebrat a řádě vyčistit. Spojením kvality, funkčnosti a moderního designu je ideální volbou.


Unikátní, hranatý tvar plastových okapů a svodů je klíčem k udržení harmonie a estetiky v nejmodernějších architektonických návrzích a vyhovuje nejnovějším trendům ve stavebnictví a estetickým potřebám investorů. Aktuálně se Vám zobrazují pouze plastové či pozinkované okapové žlaby, okapové svody apod. Pro tyto a další stavby Vám nabízíme klasické okapy pozinkované (kompletní systém), ale i okapy plastové Marley. Všechny nabízené okapové systémy splňují veškeré nároky na kvalitu, okapy jsou vyráběny v EU.


Všechny prvky mají propracovaný design a dohromady tvoří kompaktní celek, při jejich výběru se můžete inspirovat příkladem soupisu materiálu. Jak tyto okapy odolávají povětrnostním podmínkám a slunečnímu záření? Nedochází k praskání vlivem mrazu nebo ke „kroucení“ v teplém letním počasí?


Jsou plastové okapy vhodné pro všechny typy staveb? V čem se plastové okapy liší od klasických kovových? Mezi hlavní výhody tohoto systému p. V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy , dále na pozinkované, plastové , titanzinkové, hliníkové okapy , barvené pozinkované žlaby a svody.


Okapový žlab Gamrat 100mm je určen k odvádění vody ze střech malých budov, altánů, garáží, zahradních domků a dalších malých staveb.

V nabídce okapy pozinkované , měděné , titanzinkové , plastové okapy , okapy pozinkované s povrchovou úpravou. Pozinkované a plastové okapy Vám dovezeme po celé ČR. Když chcete použití souborů cookies zakázat. Kdykoliv můžete změnit nastavení svého zařízení – používaného prohlížeče tak, aby soubory cookies odstraňoval nebo bránil jejich ukládání, pokud s jejich užitím nebudete výslovně souhlasit. Nevýhodou může být vzhled a pevnost.


Jejich výhodou je dostupnost a absence koroze. Doporučujeme pouze na drobné přístřešky. Okapové plastové systémy - okapy nabízí komplexní ucelený systém okapových systémů, prvků a doplňků.


Okapové půlkulaté žlaby a svody ve dvou šířkách budou vyhovovat jakýmkoliv nárokům na okapové systémy pro Váš domov. Dodáváme atypická provedení, různé rozměry žlabů dle přání a potřeby zákazníka, obdélníkový průřez svodů (např. 8x12cm). Hranaté žlaby vyrábíme např.


Máme kvalitné a lacná okná skladom! E-shop ponúka široký výber plastových okien a balkónových dverí. Pre výrobu okná na mieru využite našu online kalkulácie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky