pátek 20. července 2018

Myčka fagor chybný rozvod

Free Shipping Available. Choose the perfect machine from over 200listings. ZDravím, také mám myčku fagor a pokud dobře čtu tak Fznamená, že je někde chybný rozvod a restartovat myčku musíte tak, že podržíte na pár sekund cca tlačítko zamáčknutí, jiný restart tady není.


V pamätiPodobnéPreložiť túto stránkumyčka Fagor LX-0IX. Mám myčku této značky a hlásí mi chybu F9- chybný rozvod. Pri starte len vypusti vodu a po chvili vypise tu chybu. Je potřeba opravit (F9-chyba rozvodů-vyměnit vypouštěcí ventil), nebo použít na náhradní. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.


Prosím nevíte co znamena chyba F9? Prohledejte diskuse a , může to být prkotina jako třeba O-kroužek těsnění zaseklý do. Myčka Fagor chyba f9-jak se dá opravit ? Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování.


Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Začal bych kontrolou síťka v hlavici přívodu vody jestli není zanesené. Dobrý den,prosim o radu. Mycka hlásí pořád chybu F9.


Kompletní specifikace produktu Fagor LF 0SX, porovnání cen, hodnocení a recenze Fagor LF 0SX Poradna Fagor LF 0SX - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zaplaťpámbu za sdílení zkušeností na Internetu - člověk nemusí věřit všemu, čím nás krmí takyodborníci. Pro Hanču,opravář se dostavil a závadu odstranil.


V přepouštěcím bubínku uvízl kousek celého pepře a brzdil napouštění. Proti mé kolegyni, které z myčky vytáhl myší hnízdo ,je to prkotina. Jinak říkal, že tento typ myčky je spolehlivý a moc je neopravuje.


Měj se a myčkám zdar, těm našim zvlášť. Na vrchním okraji myčky nádobí se nachází tabulka s možnými pří pady poruch. Po otevření myčky zůstává na dně neodčerpaná voda. Zesílené dvouvrstvé sendvičové dno nádob vyrobené unikátní technologií Fagor PlakSteel (patent firmy Fagor ) zaručuje tvarovou stálost nádob, rovnoměrné rozvrstvení a celoplošný rozvod tepla i využití zbytkového tepla a tím úsporu vaší energie a času potřebného pro přípravu jídel.


Již se Vám nevyplatí oprava staré myčky nádobí a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu myčky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Dole pod dveřmi je jedna deska.


Prodám nefunkční plně vestavnou myčku nádobí na náhradní díly. Hlásí poruchu F- chybný rozvod. E– snímač hladiny vody je chybný. E– porucha snímača hladiny vody.


E– dvierka práčky nie sú dobre zatvorené. E– systém zistil poruchu zámku dverí. E– systém zistil poruchu snímača zatvárania dverí. E– chyba v riadiacom okruhu (v elektronickom regulátore). Vhodná volba pro ty, kteří více vaří a méně pečou, výhodou jsou menší provozní i pořizovací náklady, možnost rychlé regulace plamene a okamžitý nástup ohřevu.


Mezi nevýhody lze zařadit horší pečicí vlastnosti trouby, většinou pouze spodní ohřev (nerovnoměrný rozvod tepla).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky