pondělí 16. července 2018

Lednice whirlpool recenze

Seskupujeme i recenze a testy z odborných portálů ze zahraničí. Najdete u nás rýžovary, pračky, pračky se sušičkou, lednice , sušičky, myčky nádobí, vysavače, robotické vysavače, tablety a další. Spolupracuje s portálem Heureka. Jedinou slabší položkou je v jejím případě mrazicí výkon, tedy to, jaký objem potravin je schopná zamrazit během jednoho dne.


Tato lednice zvládne kg.

Objem chladničky je 3litrů a objem mrazáku 1litrů. I přes takto velký objem ale lednice nespotřebuje mnoho energie, řadí se do třídy energetické. Na druhou stranu, drobný nedostatek této hodnoty plně kompenzuje akumulační doba.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Kombinovaná vestavná chladnička s mrazákem nabízí velký objem pro uložení potravin a díky unikátní technologii FreshControl uchová potraviny čerstvé 4x déle než běžná chladnička. Tomu odpovídají i nadprůměrné rozměry.


Spotřeba se ale drží průměrných hodnot. Výhodou je slušné vybavení funkcemi, chybí pouze displej.

Nevýhodou je vyšší cena. Pomůžeme vám vybrat tu nejtišší a nejkvalitnější. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat lednici. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru a různá provedení.


S Whirlpool poznáte rozdíl. Ta je totiž pouze decibelů, což je naprosto špičkové číslo a stěží se setkáte s lednicí, která by dosahovala lepší úrovně hlučnosti. Které lednice Whirlpool mají dobré recenze , v jakém Whirlpool eshopu lednici koupit a jak pomůže srovnání lednic v konečném výběru?


I když víte nebo tušíte jakou značku spotřebního zboží chcete, neobejde se váš proces výběru bez dalších informací. V nabídkách se vyskytuje široká škála modelů, přičemž mnoho. Dáváte při výběru na názor a zkušenosti ostatních zákazníků? Potom se podívejte, co říkají na jednotlivé lednice Whirlpool recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Recenze a testy ledniček. Slouží hlavně pro skladování potravin, které kvůli trvanlivosti potřebují být v teplotě nižší, než je ta pokojová.

Lednice značky Whirlpool. Přestože od lednice nečekáte velkou hlučnost, je třeba si uvědomit, že lednice běží neustále, takže v případě, že je umístěná v kuchyňském koutě, měli byste tento parametr zohlednit a na energetickém štítku se zaměřit i na hlučnost. Uvádí se vždy v dB (decibel). Tyto lednice se vám přizpůsobí a zajistí vaši spokojenost.


Potraviny v nich zůstávají dlouhou čerstvé, zelenina i ovoce neuvadá, jídlo neztrácí. A za tu cenu neni rozumnejsi volby, velky palec nahoru. Je tato recenze užitečná?


Celkový objem lednice je 1l. Z toho l zabírá mrazák a zbylých l lednice. Pro ukládání potravin slouží skleněné police s bílým rámečkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky