pondělí 23. července 2018

Svatební krabičky na peníze

Darovací krabičky koupíte jak ke svatbě, ve vánočním designu, k narození miminka. Vyberte si u nás jednu z krabiček na peníze. Můžete zvolit krabičku s gravírováním jmén a data svatby, nebo vybrat levnější variantu bez personifikace. Bankovky se umístí pod středový odnímatelný kryt, který se pak zaváže stužkou - pokud znáte barvu.


Máme pro vás tipy na svatební truhličky a krabičky nejen na peníze , které můžete novomanželům darovat.

Některé truhličky a krabičky mohou novomanželé využít i jako dekoraci do bytu či domu nebo i opakovaně jako kasičku na společné sny. Svatební krabičky Jste pozvaní na svatbu a řešíte dárek? Buďte originální s naší dárkovou krabičkou.


Každá tato kapsička je označena textem příspěvku. Krabice na fotky, přání nebo svatební vzpomínky. Vložte do krabičky drobný dárek novomanželům nebo peníze a máte tak originální svatební dar s osobním motivem.


Můžete do ní dát rozinky, svatební mandle, oříšky nebo jinou milou pozornost, kterou si vaši hosté odnesou sebou domů jako milou vzpomínku na váš výjimečný svatební den.

K takovým důležitým detailům, které jsou potřebné splnit, aby svatba byla dokonalá a splňovala všechno, co si představujeme, patří i svatební krabičky. Ačkoliv peníze jako svatební dar nejsou žádnou novinkou, obě strany mohou cítit společenskou nejistotu. Nevěsta a ženich řeší, jak si říct o peníze jako svatební dar, svatební hosté zase otázku: kolik peněz darovat ke svatbě? Na svatbě by Vám určitě nemělo chybět místo, kam by Vám hosté mohli vzhazovat svá blahopřání a obálky s penězi. K tomuto účelu jsou ideální svatební krabice na přání nebo papírové truhličky.


Dřevěné krabice na víno. Luxusní dary na svatbu. Jak darovat peníze jako svatební dar? Krabičky pro naše produkty řady DELUXE.


Namalujeme vám originální dřevěnou krabičku se jmény novomanželů, do které vložíte blahopřání a nějaký penízek a máte originální svatební dar, který nikdo jiný mít nebude! Zapomeňte na klasickou papírovou obálku a ukažte snoubencům, že jste si na svatebním daru dali záležet! Darujete jako svatební dar peníze ? Darujte finance v dřevěné krabičce s personifikací.


Vybrat můžete z několika motivů - gravírovat můžeme také Vámi dodaný motiv, nebo Vám vytvořit krabičky na míru. Originální svatební dar. Doplňky pro nevěstu i pro družičku, svatební bublifuky, polštářky na prstýnky, svatební podvazky, knihy, truhly, klece a boxy na peníze , svatební vývazky, ozdoby do vlasů, perličky pro vaši dokonalou svatbu.

V této kategorii nabízíme krabičky na výslužky v různých velikostech a provedeních. Obvykle se krabičky na výslužky (tzv. výslužkové krabičky nebo i svatební krabičky ) plní koláčky a cukrovím, které se podává ve svatební den. Tato krabička na obálky či peníze vám nejen doplní výzdobu, ale pomůže vám uložit malé pozornosti od hostů.


Lámete si hlavu a nevíte, jak si jednoduše říct o peníze a chcete se vyhnout nepotřebným svatebním darům? Nebo jako svatební host přemýšlíte, jak originálně darovat peníze ? Chcete zvolit peníze jako svatební dar a nevíte jak na to? Máme pro vás hned několik způsobů, kterými lze hosty o finanční svatební dar na svatbu požádat. Ostych můžete v dnešní době hodit za hlavu. Ostatně nadarmo se neříká, že: lepší každý halíř, než stodesátý talíř.


Předejte jim peníze v luxusní krabičce v bílo-stříbrném provedení. Po otevření se krabička rozevře a uvnitř je motýlek, básnička a ozdobná kapsička do které vložíte peníze. Víčko krabičky je zdobeno mašlema.


Na boku víka jsou dokola nalepeny stříbrné ozdobné kamínky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky