pondělí 9. července 2018

Skleničky s vlastním motivem

Nejen skleničky s vypískovaným jménem nebo motivem mohou být originální svatební dar, netradiční dárek k narozeninám nebo na vánoce. Vaše obchodní partnery nebo zaměstnance možná potěší váza, těžítko nebo zcela jiný skleněný produkt, který Vás samotné napadne, a my Vám do něj vybrousíme logo vaší firmy. Obrázek na sklenici - sklenice na přání s vlastním motivem.


Pokud jste v galerii obrázků nenašli nic, co by Vám tematicky vyhovovalo, ale netrváte na svém konkrétním motivu, neztrácejte čas studováním následujícího textu a pouze nám napište, jaký motiv si přejete. V nabídce najdete sklenice na pivo, hrnky na kávu i skleničky na víno. Vyberte si jakoukoliv sklenici, motiv, napište si vlastní text a na objednávku tak získáte originální dar s vlastním motivem.

Ručně dozdobené sklenice s vlastním motivem či logem. Zhotovím návrh před výrobou sklenic. Lze zhotovit na sklenice na bílé i červené víno, sekt, sklenice na nealko více druhů. Pro konkrétní druhy a fotky napište, obratem zašlu na mail.


Motiv je gravírován laserem, takže skleničky jsou vhodné i do myčky! Půllitr s originálním, a v myčkách nezničitelným, motivem je praktický dárek. Pokud hledáte pivní dárek pro pivaře, pak je půllitr na zakázku dárkem ideálním a půllitr s vybroušeným jménem jistě potěší.


Skleničky s motivem - Originální dárky. Kromě půllitru v nabídce naleznete i další sklenice nebo hrnečky na kávu se jménem na Vaše přání.

V sortimentu naleznete trička a mikiny s vlastním potiskem, polokošile, čepice, tašky a oblečení pro batolata, s možností ozvláštnění naším hotovým motivem. Rozměr krabičky je 270x155x75mm s modrou saténovou vložkou. Na zakázku lze zhotovit nejen jako svatební sklenice, ale i poděkování svědkům, narozeninové sklenice, nebo jen tak pro radost na Váš stůl. Napište si, co by se Vám líbilo, vyrobíme Vám Vaše skleničky na přání.


Pro výraz skleničky s vlastním motivem jsme našli výsledků na vyhledávači slev Skrz. Set skleněných poharů s brčkem a košíkem na nápoje Antic Line. Tato latte sklenice je ze skla, plocha na potisk je ale bílá.


Potisk skleničky na latte může do myčky. Dárky s vlastním motivem. SKLENIČKY S VLASTNÍM MOTIVEM. Vytvoř si tričko s vlastním potiskem nebo si vyber z našich motivů.


Svatební a narozeninové skleničky. Až sleva na celý nákup a poštovné zdarma. Hrnek s vlastní fotografií, 3ml. Udělejte si radost a pořiďte si skutečně osobitý hrneček, vytvořte si vlastní kolekci hrnečků např. Protože si můžete na mobil navrhnout i kryt s vlastní fotkou nebo motivem.


Výše si vyberete model telefonu, na který budete chtít pouzdro s vlastní fotkou vyrobit a poté v naší šikovné aplikaci stačí nahrát danou fotku nebo jakýkoliv jiný motiv a umístit jej na požadovanou pozici. Praha nebo Brno, objednávat můžeš z celé republiky i ze Slovenska.

Legrační Trička s potiskem jsou skvělý dárek. Nenašli jste potisk, který by vás uspokojil? Vybírejte ze tří velikostí.


Nabízíme ručníky ve třech velikostech tak, aby si vybral opravdu každý. Malý ručník (30x50cm) Střední ručník (50x100cm) Velký ručník (70x140cm) Kvalit. Hledáte originální hrnky s vlastním potiskem?


Máme pro vás unikátní editor, ve kterém si vytvoříte vlastní hrnek a jakýkoli foto potisk obrázku, fotky nebo nápisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky