středa 11. července 2018

Vysavač sencor 2000w

Robotický vysavač Sencor uklidí domácnost za vás. Díky kombinaci různých programů. Náhradní sáčky do všech typů vysavačů Sencor.


V nabídce máme i náhradní filtry, kartáčky a další příslušenství pro pohodlný a efektivní úklid vaší domácnosti. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. B, 1W, Turbokartáč Bezšňůrový tyčový vysavač s odnímatelnou ruční jednotkou se snadno ovládá a zajistí tak perfektní úklid jakéhokoli povrchu v domácnosti nebo automobilu. Tyto sáčky máme vždy skladem a plně nahrazují originální sáčky.


Vysávače Sencor na Alza. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Není vysávání vaším koníčkem? A nemůže za to váš vysavač ? Vyzkoušejte Sencor SVC 7CA, který nabízí vše, co byste od vysavače mohli očekávat. Silný sáčkový vysavač Sencor SVC 8VT s bohatým příslušenstvím a vysoce účinným 700W ECO motorem. Sáčkový vysavač využijete se spoustou nástavců a hubic.


Každá se hodí na jiný povrch, proto si vždy před vysáváním pečlivě vyberte tu správnou hubici, která povrch šetrně vyčistí. Sáčky SENCOR SVC Tizio (5ks) Mikrovlákenné jednorázové sáčky pro vysavač Sencor SVTizio jsou pevné a odolné. Jejich použití zajišťuje stejnoměrný sací výkon až do zcela plného sáčku. Ke každému originál balení 4ks. Navíc má i omyvatelný filtr HEPA Ha 5ti stupňový systém filtrace, takže je vysavač vhodný i pro alergiky.


Veškeré příslušenství k vysavačům Sencor , sáčky do vysavače, hepa filtry, hadice a hubice. Pro vysavače Sencor u nás naleznete kompletní sortiment dostupných sáčků, filtrů i HEPA filtrů. Kompletní informace o produktech značky Sencor - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Sencor na jednom místě - Heureka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na začátku je nutno říct, že pokud je robotický vysavač to, co hledáte, můžete rovnou přejít na Test robotických vysavačů, kde se jim věnujeme velmi dopodrobna. Každý jednotlivý vysavač má své specifické vlastnosti a podle nich pak vybíráme ten model, který nám nejvíce vyhovuje. Vysavače Sencor tak mohou mít teleskopickou trubici, pětistupňový systém filtrace, omyvatelný výstupní mikrofiltr, elektronickou regulaci sacího výkonu, indikátor naplnění sáčku na prach, dále systém cyklonové filtrace HEPA, ECO motor a mnoho.


Manuál a návod ke stažení najdete ZDE. Máte s tímto produktem zkušenosti ? Extra dlouhý přívodní kabel umožňuje vysávat v akčním rádiu až metrů, díky tomu nemusíte úklid neustále přerušovat. Tento podlahový vysávač patrí do ECO triedy, má o nižšiu spotrebu pri rovnakom sacom výkone.


Bezsáčkový vysavač Sencor SVC 5VT, s novým cyklónovým systémem čtvrté generace, který dokonale odděluje prach od vzduchu už na prvním stupni filtrace. Vysavač používá omyvatelný HEPA filtr a funkci SoftStart, která nezatěžuje elektrickou síť při startu vysavače. Nechybí ani klasické příslušenství. Správný výběr vysavače je třeba zvážit, zda už máte v domácnosti podlahy, koberce, nebo v rodině alergika, či domácí zvířata. Nabídka je široká, vybírat si můžete od klasických (kapesní, bezsáčkový, cyklonový), až po menší tyčové nebo ruční.


Zvláštní kapitolou jsou automatické a inteligentní robotické vysavače. Je jen na Vás, který z nich se hodí. To byl rok plný velkých událostí a jednou z nich bylo také stvoření značky Sencor.


I přes tuto neklidnou dobu vnikla v Japonsku značka Sencor a nazvala tento rok za “Rok, který změnil všechno”.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky