středa 5. dubna 2017

Desky a4 s chlopněmi

Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Prezentační desky s chlopněmi vám umožní předávat firemní materiály profesionální formou. Přesvědčte se o nízkých cenách desek s chlopněmi v on-line kalkulátoru. Tisk vylepšíme lesklou či matnou laminací.


S ohledem na přepravu dodáváme prezentační desky. Skladem 3Kč s DPH 3Kč SLEVA. Bloky pro flipchart Niceday Econom. Nabízíme šanony, pořadače, zakládací obaly, spisovky, archivační krabice, rychlovazače a další potřeby, které užijete při práci s doklady. Barevné desky s třěmi chlopněmi.


Firemní desky jsou důležitou součástí firemní kultury a velmi užitečným marketingovým materiálem. Je třeba vytvořit zajímavý a vhodný design, doporučujeme oslovit profesionály, mezi které se řadíme i my. Připravíme Vám vysoce kvalitní grafický návrh desek s chlopněmi , který bude splňovat Vaše požadavky a. Stačí nahrát tisková data a objednat. Výseková raznice (forma) na papírové desky zdarma! Doporučujeme laminaci pro zvýšení odolnosti a prestiže!


Pro výrobu desek s chlopněmi máte na výběr výsekových raznic, které určí konečné provedení desek a jejich chlopní. Všechny raznice jsme vyrobili na naše náklady a můžete je tak využít zcela ZDARMA bez dalších příplatků (ceny desek jsou konečné dle ceníku). Desky dodáváme v rozloženém stavu.


Nabízíme klasické desky s chlopněmi pro vložení papírů ve formátu As jednostranným nebo oboustranným potiskem od nákladu 1ks. Jednoduché, s chlopněmi nebo s gumičkou - zajišťují bezpečnost dokumentů před vypadnutím. Odkládací mapy - pro archivaci dokumentů, papírová (recyklovaná), s prešpánovou úpravou. Rychlovazač papírový - desky na děrované papíry, recyklovaný kartón nebo prešpánové.


V případě potřeby můžeme vyrobit desky ve vašem vlastním tvaru. Pevné složky, které chrání dokumenty. Uvnitř jsou chlopně, které zabraňují dokumentům. S chlopněmi , lesklé papírové (z tvrdého kartónu), prešpánové, popisovatelný štítek na hřbetě.


Aktovka na spisy s 5ti přihrádkami - pro praktické přenášení dokumentů. Spisové desky s tkanicí - oboustranně lakované, mramorové, prešpánové. Leitz Wow A, max 2listů, výběr barev Vaše cena: 6Kč Vě.


Online tisk firemních desek s chlopněmi či bez nich. Prezentujte se profesionálně s kvalitně vyrobenými firemními deskami! Pro dokumenty do formátu A4. Speciální nabídka: při výrobě desek s chlopněmi je možné téměř zdarma vyrobit i další tiskoviny, např.


Mapa 2APrešpán klopy, s gumkou. Rozměry se týkají výše. Kvalitní odkládací mapa ( desky ) na dokumenty formátu A4.


V provedení se třemi klopami - označení OM(253) a gumou přes rohy pro fixaci vkládaných dokumentů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky