pátek 28. dubna 2017

Umyvadla z přírodního kamene

Umyvadla z přírodního kamene

Kamenná umyvadla jsou vyrobeny z mramoru, žuly nebo z pískovce. Každé umyvadlo je originální a ručně opracované. Ekluzivitu umyvadel z přírodního kamene dodává také fakt, že každý kus je vyroben jedinečně. Design umyvadel je vskutku originální, což jistě oceníte.


Umyvadla z přírodního kamene

Nenaleznete tedy dvě umyvadla stejné. Z tohoto důvodu se mohou kamenná umyvadla z přírodního kamene trochu lišti od uvedených parametrů. Pokud chcete, aby se vaše koupelna pyšnila něčím jiným, než má většina domácností, bude tohle umyvadlo to pravé ořechové právě pro vás.


Hledáte umyvadlo z přírodního kamene ? Exkluzivní ručně vyrobené. Všechny kyseliny zanechávají na povrchu kamenného umyvadla matné skvrny - ty se čistí velmi obtížně. Za kyseliny se považují i ovocné šťávy, víno, citronové šťávy, ocet a podobně.


Přejít k výběru umyvadla z umělého kamene. Designové umyvadlo z přírodního kamene , které udělá z Vaší koupelny originální klenot. Vysoce kvalitní povrchová úprava, zpříjemní údržbu umyvadla a udělá Vám radost. Toto berte jako výhodu - nikdo. Chcete umyvadlo, které pochází z čisté přírody?


Podívejte se na umyvadla z přírodního kamene a Jávské lávy do e-shopu Putu. Nabízíme kamenná umyvadla aneb umyvadla z přírodního kamene. Umyvadlo, které nemá nikdo jiný? Mějte doma kus přírody a proměňte svoji koupelnu v unikát!


Barevná stálost a nejvyšší životnost, to jsou největší výhody výrobků z přírodního kamene. Zahradní umyvadla z přírodního kamene. Kamenné zahradní umyvadlo ani po letech neztratí na hodnotě a jeho přírodní design je přirozený a nadčasový. Jak udržovat umyvadla z přírodního kamene ? Přírodní kámen vyžaduje speciální péči. Chraňte povrch svého umyvadla pravidelnou aplikací ochranné konzervační vrstvy, doporučujeme minimálně jednou za rok.


Udržujte povrch bez hrubých nečistot. Nenechávejte povrch znečištěn žádnými saponáty, solí, vodou. Vyrábějí se z několika druhů kamenů, nejčastěji jde o žulu, mramor, pískovec nebo vápenec. Každý kus je originální s typickou kresbou. Minimalistický styl kamenných umyvadel si bude dobře rozumět se dřevem, kovem či sklem.


Nejširší sortiment exteriérových umyvadel z přírodního kamen pouze u nás. Vybrat si můžete z nízkých umyvadel, ale i sloupů a polosloupů, různých velikostí, materiálů a barev. Dopravu zajistíme až k Vám domů. Vlákna kamene Onyx jsou tvořeny kombinací křemene, achátu a chalcedonu, tento noblesní druh kamene naprosto vyniká svým působivým vzhledem, jedná se totiž o polodrahokam.


Vrchní část umyvadla je leštěná - barva černo-šedá. Půdorys umyvadla je nepravidelný mnohoúhelník. Hloubka umyvadla : cca. Výška umyvadla je cm. Hmotnost umyvadla je cca.


S ohledem na konkrétní požadavky a preference si vybere opravdu každý. Pokud už se rozhodnete pro umyvdlo z mramoru nebo přírodního kamene , u. Výrobky z přírodního kamene nejčastěji z různých druhů žuly, ale také z mramoru nebo z bazaltu nejlépe odolávají vlivům počasí. Jsou barevně stálé, mrazuodolné a bezúdržbové, proto je kámen v zahradě nejvhodnějším materiálem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky