čtvrtek 6. dubna 2017

Skříňka do koupelny bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Koupelny bazar - Sbazar. Hlavní skříň je pod umyvadlem, velice prostorná, dále čtyři šuplíky s hloubkou až cm. Inzeráty skříňka - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Skříňka do koupelny bazar

Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. Opláchněte každodenní ranní rutinu a osvěžte své rituály pomocí koupelnových doplňků. U nás najdete všechno možné od věšáků na ručníky až po poličky.


Náš nábytek do koupelny vám pomůže roztřídit a uspořádat věci. Online bazar nábytku umožňuje inzerci zdarma pro soukromé i firemní účely. Nové i bazarové stavebniny, bazar nábytku, prodej propan-butanu, ovoce a zeleniny. Podat inzerát bez registrace.


Nová skříňka do koupelny - levně. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Skříňky do koupelny a WC. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16. Masivní nábytek do koupelny z exotických dřevin je nejen stylový, ale také vysoce odolný vůči vlhkosti.


Zrcadla, police, koupelnové skříňky a další dřevěný nábytek do koupelny byl precizně vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů, aby příjemně zútulnil Váš nejintimnější prostor. Po dohodě mohu zaslat poštou. Nábytek do koupelny vybíráme především dle velikosti dané místnosti a dle našeho vkusu. Toaleta je místem, které nevybavujeme spoustou nábytku, stačí malá skříňka (na stěně, či pod umyvadlem) zde se zaměříme spíše na výběr samotné toalety a na výběr umyvadla – v případě, že je WC samostatnou místností.


Dvojumyvadlová koupelnová skříňka bílá za polovinu. Nabízím luxusní, zcela novou závěsnou skříňku do koupelny v bílé barvě včetně umyvadel. Přehledné funkční šuplíky na vše potřebné do koupelny. Původní cena skříňky byla tisíc. Foto zašlu na vyžádání e-mailem, š54cm x h33mm x v86mm , barva třešeň, cena 2Kč.


Sanitární keramika je důležitou součástí koupelny , která ji do značné míry formuje. Umyvadla, klozety a vany jsou zařizovací předměty, jejichž přítomnost činí koupelnu koupelnou. Neméně důležitou součástí je však koupelnový nábytek , který výrazně definuje vlastnosti koupelny , zvyšuje uživatelský komfort a napomáhá k vylepšení vizuální kvality. Vhodná, prostorové nenáročná skříňka ve výborném stavu do koupelny. Prodám novou dřevěnou skříňku vhodnou i do koupelny.


Jestli existuje nějaká místnost v bytě či domě, kde v žádném případě nesmí chybět zrcadlo, pak je to rozhodně koupelna. Prostor nad umyvadlem je zkrátka již navždy zasvěcen k umístění alespoň malého kosmetického zrcátka, abychom každý den viděli, kdo je na světě nejkrásnější. Ostatní - Skrinka do bazar.


Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám za uvedenou cenu a odvoz, tu to skříňku do koupelny která je na fotce,dále je nepoškozena ve výborném stavu jako nová. Výška 60cm délka 80cm šířka 18cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky