úterý 25. dubna 2017

Bio obaly

Bio obaly

Nakupujte kompostovatelné plastové kelímky, příbory, misky a talíře. Biologicky rozložitelný a vyrobený z rostlin. Shop compostable plastic cups, cutlery, bowls and plates. Biodegradable and plant-based. BIO obaly - eko, obaly šetrné k životnímu prostředí.


Kompostovatelné, vyráběné z PLA, cukrové třtiny, celulózy, bambusu, dřeva. Internetový obcho v jehož sortimentu naleznete nejen papírové a plastové obaly , ale také BIO sekci, nebo čisticí a mycí prostředky. Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku! K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů. Jednorázové nádobí BIO.


Příbory, míchátka a brčka BIO. Dřevěné špejle, napichovátka a párátka. Tašky, sáčky a pytle BIO. Obaly na sendviče, bagety, saláty BIO. Bílá krabička BIO 150x170x65mm.


Bio obaly

Kč (6EUR) 1 BIO. Menu box KRAFT BIO 220x160x90mm. BIO jednorázové nádobí je 1 kompostovatelné a certifikované pro přímý styk s potravinami i pitnou vodou. Pod tímto až vědeckým pojmem se skrývají obaly , které jsou vyrobeny z jiných než chemických (plastových) materiálů.


Polystyren, polypropylen, polyethylen je nahrazován materiály, které pochází z přírodních materiálů, především rostlin. Kelímek BIO papírový bílý 12oz - 330ml. Ekologické jednorazové gastro obaly , jednorazový riad. Novým trendem v gastronomii se stávají nejen Bio potraviny, ale i Eco-LOGICKÉ obaly , které zachovají vaše jídlo čerstvé.


Bio obaly

Již žádná voda stékající po stěnách krabiček, žádné zapařené jídlo či zápach plastu, ale 1 jistota kvality a čerstvosti vašich potravin. Vitajte v novom internetovom obchode eko a bio obalov pre jedlá a nápoje Nový internetový obchod ecoobaly. Vám prináša to nejlepšie zo sveta produktov eko a bio balenia jedál či nápojov pre prenos a tiež eko a bio produktov pre stolovanie. V našem obchodě naleznete obalové materiály za super ceny. Nabízíme papírové ručníky, zásobníky a dávkovače mýdla.


Máme veliký sortiment papírových obalů jako například: papírové tašky, papírové sáčky, balící papíry, pizza krabice, papírové tácky a talíře. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Naše obaly nekončí na smetišti. Dejte je dětem a ušetřete na hračkách!


Bio obaly

Bio plastové obaly EKOPA jsou vyrobeny z cukrové třtiny. Jsou bezpečné, šetří přírodu a navíc rozvíjí kreativitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky