pondělí 10. dubna 2017

Baňky na baňkování

V kategorii Baňky na baňkování nabízíme baňky ze tří nejpoužívanějších materiálů. Klasické skleněné baňky se přikládají na tělo použitím zahřátého vzduchu, čímž se vytvoří podtlak. Chci se s vámi podělit o výbornou pomůcku, která vám vynahradí jakékoliv kosmetické přípravy.


Více informací a článek na téma minimalistická. V naší nabídce najdete nejširší sortiment masážních a terapeutických baněk.

Specializujeme se nejen na baňky a vybavení pro baňkování , ale i na vzdělávání. V našem školicím zařízení pořádáme kurzy se zaměřením na regeneraci organismu. U nás najdete masivní skleněné baňky , plastové baňky i silikonové masážní baňky , které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování.


Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda. Ta záleží na tom, které body masér – léčitel na daný problém vybere. Ošetřovaný při tom může ležet nebo sedět.


Baňky se nechávají na těle přisáté – minut, přičemž jeden cyklus by měl trvat pět až sedm dní dle potřeby. Baňkami lze i masírovat po energetických drahách.

Nemusíte se však obávat modřin, nakolik baňka nezůstává na obličeji dlouho na stejném místě, ale neustále se pohybuje. Masivní silnostěnná skleněná baňka značky MEDIMAS na masáž nebo baňkování. Díky hrubé stěně z tvrzeného skla se venkovní stěna nenahřívá rychle, lze snadno s ni manipulovat a použit párkrát během jednoho zákroku.


Je také vyráběná z varného skla, a síla stěny se pohybuje kolem - mm. Tento typ baňky využijete hlavně tam, kde baňkování děláte častěji a klienti na baňkování chodí často, tato baňka vydrží větší zátěž. Síla stěny je velmi důležitá pro tepelný efekt při baňkování. Pokud je stěna baňky silnější. Na trhu najdete různé tvary a průměry.


Sada baněk na baňkování většinou zahrnuje baňky s malým průměrem vstupního hrdla (ty jsou určeny především na paže, ramena a šíji) a s velkým průměrem (určeny na oblast trupu a stehen). Skleněné baňky se přikládají na akupresurní body a reflexní místa na zádech. Pomocí skleněných masážních baněk lze zmírnit celulitidu, bolesti zad a kloubů.


Masážní baňky lze využít i při léčbě migrény, vysokého tlaku, zažívacích potížích nebo při menstruačních bolestech. Při baňkování se organismus prohřeje a uvolní. Urychlí se krevní oběh a tělo bude rychleji vylučovat škodliviny. Při zvýšené teplotě se baňky mohou např.


Kurzy jsou vypisovány, jak pro profesionály, tak pro laiky. Po přiložení baňky se během několika minut krevní kapiláry rozšíří a krev, která jimi proniká, vytvoří modré podlitiny.

Velice rozšířené je i přikládání baněk na akupunkturní body s předpokladem působení přes hypotetické meridiány na vnitřní orgány. Stále jsou na trhu takzvané baňky ohňové, což jsou skleněné baňky silnostěnné nebo tenkostěnné různých tvarů a průměru vstupního hrdla (podle velikosti je dáno kde se dají aplikovat - malé průměry baněk jsou určeny především na paže, ramena, šíji, velké průměry na oblast trupu a stehen). Tady jsou vhodné plastové nebo skleněné baňky. Najdete u nás všechny možné druhy baněk. Nyní velmi populární silikonové baňky.


K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování , který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky