pátek 21. dubna 2017

Pivní tácky výroba

Výroba pivních tácků S tácky umíme opravdu cokoliv. Kalkulace - co potřebujeme znát. S nový rokem jsme zařadili do výroby nový model stojánku na pivní tácky lp180ly. Start výroby pivních tácků.


Pro tisk používáme výhradně ofsetovou technologii, která nám umožňuje překročit bariéry kladené před designéry při potisku velmi problematického materiálu jakým jsou právě pivní tácky. Barvy tiskneme po jedné, abychom poskytli materiálu dostatečný čas pro vyzrání před tiskem další barvy.

Tak se zcela jistě odlišíte, nikdo vás nenapodobí a budete mít na stole tácky , na které bude radost koukat. Počet vyberte podle množství hostů, které očekáváte. Jak získat daląí tácky do sbírky? Jak koupit tácky na tomto webu?


Existuje nějaký katalog pivních tácků? Naše pivní tácky tiskneme offsetovou technologií na švédskou pivní lepenku Svanskog či na německý Katz o síle mm – mm. Tak to jste na správném místě!


Na tomto webu máte moľnost prohlédnout si celou moji naskenovanou sbírku a obohatit tu svoji.

Na vzájemné výměně se jistě dohodneme. Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna. Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě.


Zde naleznete mé chyběnky tácků, tzn. K pivním táckům byl doplněn i další sortiment, který naši zákazníci požadovali. Jde o stojánky pro pivní tácky , plastové a kovové podnosy, korunkové uzávěry, smaltované a plechové tabule, slunečníky, plastové pohárky či barové podložky. Lisování plastů - Výroba stojánků na pivní tácky na vstřikolisech. Tamponový potisk reklamních předmětů tamponovou technologií.


Skutečně univerzální: pivní tácky jako pozvánky nebo upozornění na to, co se chystá. Plastový stojánek na pivní tácky, výroba a potisk. Stojánek pro všechny tvary pivních tácků. Stojánky pro pivovary, restaurace, reklamní účely.


Naše PROFI pivní sety byly dlouhodobě testovány při pronájmech, a proto dokážeme zaručit jejich dlouhou životnost. Vážený zákazníku, velmi mě těší, že jsi navštívil tyto stránky. Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky.


Pro výrobu obrovských sérií se používá ofset, kde se používá prvotřídní většinou finská pivní lepenka. Takto vyrobené tácky mívají perfektní savost, kvalitu tisku i přiměřenou odolnost, jejich výroba je ekonomická ve velkých sériích (od několika tisíců až po miliony), proto jsou všude. Německá rodinná firma Marienthaler má již 120-ti letou tradici ve výrobě vysoce kvalitních pivních podtácků a dnes dodává své výrobky zákazníkům ve více než zemích na kontinentech.

Tiskové podklady prosíme vždy připravit na rozměr o několik mm větší a počítat s následným ořezem na uvedenou velikost. Takže můžou mít jiné pivní tácky např. Sparťani a jiný Slávisti :-)) Ideální produkt pro savtební hostiny, firemní večírky a promotion akce! Potisk UV LED ekologickou technologií na velmi kvalitní pivní karton 500g o síle 2mm.


Tácky pod pivo se vyrábí z mnoha materiálů, převládají ovšem tácky ze savého papíru, který nejlépe plní svůj účel. Nabízíme tácky různých rozměrů od mm až do 1mm. Tvarově je možné dodat tácky kulaté nebo čtvercové. Na dřevěnou desku Vám vygravírujeme jakýkoliv text nebo grafiku. Pivní tácky s potiskem.


Dřevěný pivní podtácek má tloušťku materiálu je mm. Formát a tvar kulaté - průměr cm. Pro objednání tisku se prosím přihlašte. Materiál je kvalitní pivní karton 500g o síle cca 2mm.


Rozměry tácků: čtverec se zaoblenými rohy 93x93mm nebo kolečko o průměru 108mm. Naše technologie tisku nám umožňuje libovolnou personalizaci tácků a takřka libovolnou grafiku. Nabídka zajímavých grafik pro Vaše tácky ! Namusíte nic vymýšlet a hledat obrázky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky