pondělí 10. dubna 2017

Ikea nádobí na indukci

Od snídaňových cereálií po svíčkami vyzdobenou večeři – v obchodních domech IKEA najdete nádobí pro každou příležitost. Kombinuje praktičnost se stylem, a tak bude mít vámi prostřený stůl vždy vlastní osobitý nádech. Dokonce i večeře prozářená svitem svíček chutná lépe, když víte, že můžete nádobí.


Vařit jídlo by mělo být stejně zábavné jako ho jíst. Skvělá je i jejich cena, která je tak nízká, že vám určitě ještě zbude dost peněz na dezert.

Naše bytelné hrnce a pánve jsou vyrobené z odolného, vysoce kvalitního kovu a smaltu, abyste měli vždy po ruce to správné nádobí na přípravu nezapomenutelné večeře pro rodinu či přátele. IKEA - SNITSIG, Sada nádobí , ks, nerezavějící ocel, Lze používat na všech typech varných desek včetně indukčních. Výrobek před prvním použitím umyjte. Máme všechno od hrnců na vaření až po kastroly, takže si vše prohlédněte, vyberte si své favority a nechcte se inspirovat ke skvělým pokrmům.


V nabídce máme mnoho výrobků různých stylů a materiálů s různým povrchem a vzory, takže si určitě vyberete to, co se bude hodit na váš stůl, ať už ve všední den nebo ve svátek. Prohlédněte si náš sortiment stolního nádobí , kameniny, příborů a kuchyňského náčiní. Pořiďte si v IKEA sadu hrnců a pánví.

Naše sady nádobí na vaření obsahují i skleněné poklice, úchytky pro snadné přenášení a stupnici na vnitřní stěně, jež pomůže odměřit správné množství tekutiny. Všechno naše nádobí na vaření je z kvalitních a odolných materiálů jako nerezavějící ocel a hliník. Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci.


Velký výběr značek a velikostí. Pouze prověřené a kvalitní nádobí ! Kompletní sortiment české litiny. Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pánve na indukci „Kvalitní kastrol s nepřilnavým povrchem. Bez pořádné pánve neuděláte ani jedno.


BLAUMANN Sada nádobí nerez satin k. Indukční nádobí z našeho obchodu. V naší nabídce najdete skvělé indukční nádobí od tradičního českého výrobce Kolimax. Od Kolimaxu koupíte jak jednotlivé hrnce na indukci nebo celé profesionální kuchyňské sady. Proč právě nádobí Aston.


Ušetřete při opakovaných nákupech. Kvalitu nádobí garantujeme prodlouženou zárukou let.

Zboží expedujeme nejpozději následující pracovní den. Dodává se s praktickou poklicí na cezení, která má na na jedné straně otvory pro cezení těstovin a na druhé pro cezení rýže. Nádobí je kompatibilní se všemi druhy varných desek včetně indukce a lze v něm i zapékat v troubě.


Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější. Tescoma, Ikea , Tefal, Lagostino a všechny jsou super, na indukci krásně jdou. Tescoma, Tefal, Ikea poradíte někdo jestli se dá sehnat i lívanečník na indukci ? Jak mám vybrat nádobí , které bude dobře fungovat na mém indukčním sporáku?


Zaznamenejte si rozměry indukční plotýnky nebo varných zón na desce a vezměte si je sebou na nákup nádobí. Mějte na paměti, že indukční plotýnka či zóna musí mít menší průměr než je průměr hrnce či pánev. Nevýhodou nerezového nádobí může být, že se snadno zabarvuje a to díky reakci nerezu s chemikáliemi obsaženými v potravinách, na povrchu nerezového nádobí se nejčastěji tvoří „tečky“ od krystalků soli.


Protože doufáme, že toto nádobí budete používat rá. Na kvalitě nádobí to však nic nemění. Smalt tradiční materiál, méně odolný nárazům a poškrábání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky