čtvrtek 13. dubna 2017

Skříňka pod umyvadlo 130 cm

Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Kúpeľňová skrinka pod umývadlo dodá glanc vašej kúpelni. Stačí zadať vaše predstavy o cene alebo farbu, pokiaľ chcete napríklad bielu skrinku pod umývadlo.


Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo.

Skříňky pod umyvadla 120- 1cm. Při výběru velikosti koupelnové komody pod umyvadlo ale nezapomeňte zohlednit i její hloubku. Jednak aby korespondovala s vybraným umyvadlem, a také aby se dobře vešla do vaší koupelny. Skrinky pod umývadlo sa vyrábajú v zaujímavých farebných prevedeniach, s rôznym typom otvárania.


Prostor pod umyvadlem se dá pojmout třemi způsoby. Můžete ho opatřit krytem na sifon nebo ho nechat přiznaný – v tom případě doporučujeme pořídit sifon oku lahodící, designový. Třetím řešením je schovat ho do skříňky pod umyvadlem. Designová skříňka pod umyvadlo COUNTRY, v bílé barvě, je originální a zároveň funkční doplněk.


Nábytek je dodáván ve smontovaném stavu bez otvorů pro sifon nebo.

Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Umyvadlo a nábytkářské nožičky pod skříňku nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Boční závěsné skříňky obsahují kvalitní skleněné police, které zabírají minimum místa. Vyberte si skříňku pod umyvadlo podle výšky, barvy, vzhledu a typu. Promyslete si, zda chcete skříňku závěsnou nebo stojící, s umyvadlem nebo bez umyvadla, s dvířky, se zásuvkou apod.


U nás najdete všechny tyto typy. Krásné a kvalitní vyrábí například značka Keramag. Zaujmou vás na první pohled. Skombinujte si skrinku pod umývadlo Vera s umývadlami Vera, Mayla, Ello, Iris alebo dosku pod umývadlo s hĺbkou cm.


Můžete použít filtraci nebo nahlédnout do poradny. Novinka (64) S barevnými boky (25) Ve vysokém. Odstranit ze seznamu Add to list. Barevné provedení: lesklá bílá. Rozměry: 1x 2x 4cm.


Kompletní balení včetně montážní sady a návodu na. Tato skříňka CUBITO-N série CUBITO PURE od výrobce JIKA je určena pod dvojumyvadlo 1cm. Snadno kombinovatelná s nábytkem stejnojmenné série. Jemná bílá v kombinaci s přírodním bambusem.


Tato všestranná skříňka pod umyvadlo WHITE SANDS dokonale promění každý byt a zároveň splní veškerá Vaše očekávání.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Možno zavěsit i bez nožiček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky