pátek 28. dubna 2017

Pračka lg direct drive 8kg návod

Doprava zdarma Výprodej. TurboWash, pracích pohybů bubnu, inteligentní diagnostika, programů Celý popis. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Přestaňte být otrokem své domácnosti a nechte své spotřebiče, ať se starají o vás! Automatická pračka se sušičkou LG Direct Drive F72J7HG1W bílá Zjednodušte si život!

Inteligentní způsob praní a sušení v jednom vám nabízí automatická pračka se sušičkou LG Direct Drive. Práčky LG s minimalistickým dizajnom sa môžu pýšiť najnovšou inovačnou technológiou. Předem plněná pračka , která se může se pochlubit motorem LG Direct Drive , inteligentní diagnostikou nebo inteligentním systémem praní. Free Shipping Available.


Buy Lg direct drive 8kg on eBay. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.

Start Making Money Today. Technologie Motion Direct Drive upraví v závislosti na zvoleném programu rychlost a způsob otáčení bubnu tak, aby bylo praní vůči vloženému prádlu co nejúčinnější a nejšetrnější. Inverter Direct Drive motor s přímým připojením k bubnu, který pohání naše pračky, je super spolehlivý a skutečně tichý. Víme, že je jedním z nejlepších motorů praček na trhu, což je důvodem, proč na všechny naše pračky poskytujeme standardní desetiletou záruku na motor a jeho součásti. Díky svému designu unikátní technologie Motion Direct Drive od LG dokáže měnit pohyb bubnu nebo tyto pohyby kombinovat v závislosti na zvoleném pracím programu.


Toto řešení pohonu umožnilo odstranit řemen a kladky, které jsou součástí běžných motorů praček. Díky použití přímého pohonu se snížila u LG praček a myček hladina hluku, vibrace, spotřeba energie až o , a také emise oxidu uhličitého. Voľne stojaca, spredu plnená práčka s moderným LED dotykovým displejom vás presvedčí o tom, že s veľkou bielizňou si poradíte raz, dva. Práčka má technológiu Motion Direct Drive , ktorá s pracím bubnom dokáže pohybovať šiestimi rôznymi smermi.


Určite oceníte aj špeciálny parný program Steam určený pre alergikov a. LG FW84J6TYHodnocení. Porouchala se mi nová pračka LG s pohonem Direct Drive , hlásí chybu LE, v českém uživatelském manuálu je tato chyba popsána jako přetížení elektromotoru, našel jsem si ovšem servisní manuál, kde se píše o poruše hallova senzoru otáčení motoru. Porucha se projevuje tak že se motor sám neroztočí,.


Je v peknom stave, nehrdzava a cista bez usadenin a vodneho kamena. Testu v kategorii dobrá kvalita. Pračka , která má pro vás hned několik důvodů ke koupi.


Přesvědčí vás technologie Motion se pracími pohyby, tichý, výkonný a odolný invertorový motor, speciální parní programy, možnost přidat prádlo do pračky během praní, Smart ThinQ inteligentní diagnostika a NFC Tag On pro načtení dalších programů pomocí chytrého telefonu.

Technológia Motion Direct Drive upraví v závislosti od zvoleného programu rýchlosť a spôsob otáčania bubna tak, aby bolo pranie voči vloženej bielizni čo najúčinnejšie a najšetrnejšie. Kapacita praní je kg, sušení kg. Pracka lg direct drive kg 107. Pračka se sušičkou LG Direct Drive F72J7HG1W bílá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pračka je vybavena inteligentním systémem praní Fuzzy Logic, který detekuje, kolik prádla je přítomno a na základě této informace určí optimální dobu praní, oplachování a spotřebu vody. Technologie LG Direct Drive představuje patentovaný motor s přímým pohonem, který je připevněn přímo na střed bubnu pračky.


Jeden z největších výrobců elektroniky, LG , přichází na trh se skvěle vybavenou pračkou F72J8HS2W. Jedná se o předem plněný model vhodný i pro několikačlenné rodiny, a to zejména díky celkové kapacitě kg. Jednou z hlavních předností tohoto modelu je jeho energetická úspornost. Právě i díky němu je pračka dokonale tichá a zbytečně nevibruje.


Jakmile zvolíte prací program, nastupuje technologie Motion Direct Drive , která dokáže bubnem pohybovat celkem v šesti směrech, díky nimž je o prádlo postaráno s maximální šetrností a péčí. Pokud jde o pohyby, tak Drhnutí, Filtrace a Volný pád jsou určeny pro účinné praní, zatímco Pohyb s pádem, Valivý pohyb a. Vďaka nemu si práčka so sušičkou vyslúžila ocenenie energetickej triedy B.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky