středa 19. dubna 2017

Škrabka na indukční desku

PH škrabka na sklokeramickou desku PH. Vám pomůže odstranit napečené a zaschlé nečistoty ze sklokeramické desky a zbytky samolepek ze skleněných povrchů. Materiál: plast, kovový břit. Dodáváme se náhradními břity.


AEG Škrabka na varné desky s výměnnými břity.

Tato škrabka nepoškrábe vaši sklokeramickou, indukční či halogenovou varnou desku a vyčistí vaši kuchyni od připálených zbytků jídla a odolných skvrn. Její použití je snadné a bezpečné a vaše varná deska bude vypadat jako nová. Když potřebujete odstranit připáleniny, obyčejný prostředek na nádobí vám stačit nebude. Pro tyto případy je perfektní škrabka na čištění sklokeramické desky.


Dobře vám poslouží na veškerou sklokeramiku i indukci. Práce s ní je rychlá a jednoduchá, v případě opotřebení lze dokoupit. PRECIOSO odstraní ze sklokeramických i indukčních varných desek ty nejhouževnatější nečistoty i zbytky připáleného jídla precizně a bez škrábanců.

Snadno odstraní nečistoty ze sklokeramických varných desek, hladkých skleněných a porcelánových ploch apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepel z prvotřídní nerezavějící oceli. Stanley Rogers Škrabka na keramické a indukční desky Škrabka na keramické a indukční desky značky Stanley Rogers je šikovná pomůcka do vaší kuchyně.


Je dlouhá 19cm a skvěle padne do ruky. Udržujte svou varnou desku čistou, aby i při pravidelném používání a po letech vypadala stále jako nová. Pengo Spa Redukce na indukční desku 16cm. Electrolux škrabka pro varné desky.


Adaptér pro indukční vaření - řešení pro každé nádobí. Na indukční ohřev je nutné používat varné nádobí z magnetických kovů. Pokud takové nádobí nemáte, stačí zakoupit tento adaptér na indukční desku. Vaše staré nádobí pak můžete použít i na indukčním.


Vaření se obvykle neobejde bez nějakého toho nepořádku kolem a varná deska přitom bývá často kamenem úrazu. Hrnec snadno přeteče, při míchání leccos vyskočí a smažení za sebou obvykle zanechá spoustu mastných skvrn. Pokud zapomenete desku vypnout, sama to po krátké době udělá. Některé indukční desky jsou schopny rozpoznat prázdnou nádobu na plotně a snížit její výkon.


A v okamžiku, kdy dojde k přetečení vroucí vody na desku , reagují vypnutím plotýnky.

To je velmi užitečné u desek s dotykovým ovládáním, které by kvůli. ESPERTO je skutečný odborník, pokud jde o přípravu originálního italského espressa. Voda se nalije do spodní části nádoby, nasadí se sítko, naplní se umletou kávou. WPRO SCR3je vhodná na sklokeramické, skleněné a indukční desky.


Spolehlivě odstraní spálené zbytky. Je šetrná k povrchu desky. Ke škrabce lze dokoupit náhradní čepele. Titanový hrnec na indukční varnou desku. Hrnce jsou dodávany spolu se skleněnou poklicí, která je odolná do 2°C.


Záruka je roky na povrch. Zmiňovali jsme, že pokud na indukční varnou desku nově přecházíte, budete muset obměnit svůj repertoár nádobí. Na tento typ ohřevu totiž bude fungovat jen takové, které je z feromagnetického materiálu. A u většiny případů tomu tak bude, bez hrnců z tohoto materiálu se neobejde. Avšak pokud máte nějaký specifický.


Ačkoli varnou desku čistím houbičkou po každém vaření, mám na desce fleky, které působí jako zapečené do desky a nedaří se mi je vyčistit. Prosím, nevíte co použít? Jsem ráda, že jste se na nás obrátila pro radu.


Když dojde k přetečení vroucí vody na desku , měly by reagovat vypnutím plotýnky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky