čtvrtek 13. dubna 2017

Indukční vařič návod

Cheap X738de toner cartridges. Order by 5:15pm and get it tomorrow. Teplotu lze rovněž nastavit v deseti volitelných stupních od 60°C do 270°C.


Ovládání je pomocí dotykového panelu a veškeré nastavení lze snadno vidět na přehledném LED displeji. INDUKČNÍ VAŘIČ Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku.

Prosím, přečtěte si pečlivě návod k obsluze. Až účinnost, časovač do 1minut, nastavitelná teplota vaření 60°C-240°C, nedělená varná deska, dotykové ovládání, zvuková signalizace, citlivá regulace. Indukční vařiče skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Sencor, Orava, Rommelsbacher a dalších. Předáváte-li tento produkt další osobě, předejte jí i tento návod.


Přístroj je určen pouze pro použití v domácnosti!

CH-20BDěkujeme, že jste si vybrali tento kompaktní indukční vařič. Před použitím si prosím pozorně pročtěte návod k obsluze a uschovejte ho pro pozdější použití. Rychlý, bezpečný a čistý: toto je pomocník do vaší kuchyně, kterého jste hledali. Nový indukční vařič od společnosti Zepter je inovativní varný systém, pomocí kterého za velice krátkou dobu a naprosto bezpečně získáte dokonalé výsledky. Dříve než uvedete vařič do provozu, přečtěte si prosím pozorně tento návod k použití a dodržujte pokyny, které obsahuje!


Všechny činnosti, které budete provádět s vařičem musí být provedeny podle pokynů uvedených v tomto návodu k použití! Vysoká efektivita indukčního ohřevu využije až energie, což znamená rychlejší ohřev a úsporu nákladů. Deska vařiče není jen odolná, ale zároveň se velmi pohodlně. The leading software for statistical analysis, quality improvement, and method validation. Výhodou indukční plochy vařiče je její časově i energeticky úsporný provoz.


K ohřevu je potřeba jen několik vteřin, což šetř. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Abyste mohli používat indukční vařič , budete potřebovat nádobí, které je magnetické.

Nejběžnější magnetické nádobí je z litiny nebo z nerezové oceli, ale smaltované litinové nádobí také funguje. Chcete rozšířit možnosti své kuchyně? Postavte železný hrnec nebo.


Vařič disponuje velkým rozsahem bezpečnostních prvků, jako je detekce vhodného nádobí, přepnutí do pohotovostního režimu při nepoužívání, ochrana proti přepětí nebo detekce chyb. Minimální tepelné ztráty (účinnost více než ). Speciální sklokeramický povrch pro snadnou a hygienickou údržbu. Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje. Pokud zapneme vařič bez hrnce, po malé chvilce se na displeji objeví chybové hlášení, zazní zvukový signál (pípání) a vařič se vypne.


Stejným způsobem se vařič zachová, pokud se na něj postaví „nevhodné“ nádobí. Vařič má navíc úrovní výkonu a ochranu proti přehřátí. Klarstein VariCook XL je výkonná dvoumístná indukční plotna do moderních malých domácností nebo pro studenty.


Alternativně lze nastavit výkon i manuálně v rozmezí a 240°C, což je potřebné vždy,. Cílem experimentu je ukázat princip elektromagnetické indukce na spotřebiči, s kterým mají mnozí lidé zkušenosti. Celý návod na přípravu pokusu najdete zde:.


Sklokeramická indukční varná deska je studená na dotyk, teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky