středa 26. dubna 2017

Látka na ubrusy

Chcete-li, aby váš stůl vynikl nad ostatními, pořiďte mu kvalitní obleček z našich látek. Bohatý výběr zaručí spokojenost každé hospodyňky a kutila. S našimi bavlněnými látkami můžete prostřít při každé příležitosti, ať jde o návštěvu rodiny či slavnostní událost.


Prodáváme i polyesterové látky, které se taktéž hodí k ušití ubrusů. Látka na ubrusy s teflonem potištěná.

Rádi ladíte svoji domácnost podle příležitosti do barev a různých motivů? Teflonová látka na výrobu ubrusů. Prohlédněte si bavlněné látky na ubrusy v červené, modré, šedé i růžové. Z důvodu zvýšení dopravného ze strany PPL jsme byli nuceni zavést hranici 50- Kč pro minimální nákup.


Vánoční látka malá hvězda zlatá. Nákup v nižší hodnotě nelze v současné době provést. Dekorační látky na ubrusy Chcete si ubrus ušít sama a sháníte vhodnout látku?


Nabízíme širokou nabídku metráží - látek určených k ušití ubrusů.

Vybírat můžete z nabídky dekoračních i teflonových látek přímo určených na ubrusy. Je jen na Vás, zda se rozhodnete pro vzorovaný motiv či jednobaravný s teflonovou. Stylové ubrusy z našich látek Férové ceny 1 kvalita vzorky zdarma Nechte se inspirovat ☛ latka. Nakupujte látky na ubrusy – velký výběr latka. Ak chcete, aby váš stôl vynikol nad ostatné, zhotovte mu kvalitný oblečok z našich látok.


S našimi bavlnenými látkami môžete prestrieť pri každej príležitosti, či už ide o návštevu rodiny, alebo slávnostnú udalosť. Predávame aj polyesterové látky, ktoré sa taktiež hodia k ušitiu obrusov Všetky látky. V nabídce najdete také ubrusové šály s teflonovou úpravou , které můžete položit doprostřed dlouhých rautových stolů nebo je nastříhat na menší prostírky.


Radi ladíte svoju domácnosť podľa príležitosti do farieb a rôznych motívov? Prezrite si bavlnené látky na obrusy v červenej, modrej, sivej i ružovej. Kuchynský stôl nimi s radosťou prestrite na Vianoce, Veľkú noc, či na farebnú jeseň. Bavlněné látky nabízíme v širokém barevném spektru a navíc Vám dokážeme ušít dekorace na míru přesně podle Vašeho přání. Na požádání Vám z teflonové látky vyrobíme ubrus, jehož okraje vypálíme do ozdobných vlnek.


Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské. Bavlněná květinová látka na závěsy, polštáře i ubrusy. A pro návštěvu další open-air akce tady máme návod na praktickou tašku přes rameno na plechovky nebo krabičky s nápoji.

Bavlněné látky na ubrus typu kanafas se hodí nejen na ubrusy , ale také na jiné doplňky jako je podsedák či závěs a podobně. Již zhotovené bavlněné ubrusy mnoha barev i rozměrů pro vás máme připraveno za báječné ceny. Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Ubrusy se používaly odjakživa.


Některé stylové ubrusy jsou lemovány ozdobnými třásněmi, které půvab každého soliterního kusu ještě více zvýrazní. S ohledem na kombinaci různých textilií a lemovacích třásní doporučuji program ruční praní na stupňů Celsia, pakliže je uvedeno v popisu výrobku tak i chemické čištění. Jedná se o nejlevnější Sárí na českém trhu.


Za pouhých 5Kč zde kupujete minimálně metrů. Vskutku jedinečná bavlněná látka s originálním motivem papoušků a orchidejí. S touto textilií vytvoříte netradiční závěsy i dekorativní ubrus na stůl či polštáře na sofa či křesla.


Internetový obchod Chci Látky. Najdete u nás také pletací a háčkovací vlny a příze, bytový textil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky