čtvrtek 20. dubna 2017

Ubrusy běhouny

Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem.


Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus?

Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Běhouny jsou nejjednodušším způsobem, jak zkrášlit stůl a připravit jej na slavnostnější příležitost. Hodí se ale samozřejmě také pro každodenní stolování. Prostírání ve formě běhounu dodá stolu eleganci a zbaví ho fádnosti, obzvláště, doplníme-li jej i dalšími prvky jako. Moderní přírodní motivy rozkvetlých stromů, dřeva, ovoce či kávy vykouzlí ve vaší jídelně jedinečnou atmosféru.


Potřebujete jiný rozměr? Tvar oválné obdélníkové Motiv jednobarevné ornamenty květiny pruhy puntíky vánoční velikonoční Omyvatelnost omyvatelné. Jestli máte rádi svůj stůl, měli byste si ho rozhodně zakrýt.

Pokud chcete, aby si stůl dlouho zachoval svou krásu a pokud ho chcete ochránit před poškrábáním nebo skvrnami, můžete se spolehnout na naše ubrusy a běhouny. Na této stránce najdete všechny výrobky z naší nabídky. K vánočním ubrusům doporučujeme přikoupit také vánoční prostírání a vánoční běhouny na stůl. Ručně šité ubrusy, běhouny , polštářky, dekorace a dětské zboží. Vše kvalitní - krásné ručně šité ubrusy a další výrobky.


Látky Španělsko a Kalifornie! Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu.


Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Jste zastánci klasického bílého ubrusu? Nebo raději sázíte na praktický PVC ubrus? Vše seženete na e-shopu KIKA.


A obléknte-li si k tomu krásnou zástěrku, pak vaší kuchyni žádný muž neodolá. V naší nabídce naleznete vše, na co si jen vzpomenete. Nabízíme vše od PVC ubrusů až po tématické ubrusy se vzory Vánoc či Velikonoc.

Dostupnost: Jestli zboží je, nebo není na skladě, se Vám ukáže po zvolení barvy a rozměru výrobku. SKLADEM znamená, že zboží je ihned k dispozici, CHCI OBJEDNAT znamená, že zboží není aktuálně na skladě a budeme ho objednávat od dodavatele (dodací lhůta až týdnů). Dobrý deň veľky záujem by sme mali o tento koberec ,veľmi sa nám páči,hodil by sa nám do našej triedy v MŠ. HEDVA ČESKÝ BROKÁT šije také ubrusy a naprony na zakázku. Naše ubrusy a naprony patří mezi vysoce kvalitní bytový textil.


Vybíráme pro vás jen ty nejkvalitnější materiály. Na výběr jsou látky s různými vzory či tisky. Vyrobeno 1 ve Francii. Běhoun v sezónních barvách, leštěná bavlna, 1 bavlna.


Bavlněné a lněné ubrusy Lapuan Kankurit a Marimekko v severském stylu dodají vašemu jídelnímu stolu na eleganci. Pro dosažení dokonalého efektu je napříč doplňte běhouny na stůl a vychutnejte si večeři jako v luxusní restauraci. Kvalitní ubrusy a běhouny Škodák nabízíme v mnoha dezénech, provedeních, tvarech, barvách a velikostech.


Tenčí celolněné ubrusy s třásněmi je možné použít také jako dekorativní přehoz v interiéru nebo letní šál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky