pátek 21. dubna 2017

Kapesni nuz

Kapesni nuz

U nás najdete širokou nabídku kapesních nožů mnoha výrobců. Kapesní zavírací nože patří do povinné výbavy každého muže, který chce být připraven. Ti, kteří potřebují být neustále připraveni na vše, si berou svůj kapesní nůž všude. Victorinox v bezkonkurenčním výběru a cenách.


Kompletní sortiment včetně pouzder, doplňků a limitovaných edicí. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Obrovský výběr různých druhů zavíracích nožů značek Benchmade, Spyderco, Fällknivcen, Böker, KA-BAR, Gerber a dalších. Nože lovecké, houbařské. Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího.


Krátce nato, si připravil cestu pro bezkonkurenční historii společnosti, prostřednictvím vývoje dnes již legendárního Originálního švýcarského armádního nože. TOPEDC nožů podle noze- nuz. AKTUALIZOVANÝ SEZNAM SKLADOVÝCH POLOŽEK - KLIKNOUT ZDE ! O rybičce od firmy Mikov vážně i nevážně, ale rozhodně ne lehkovážně.


Kapesni nuz

This feature is not available right now. Please try again later. Premium Loading. Skip trial month free. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zavírací kapesní nůž Rybička patří mezi nejslavnější modely nožů celého světa a je typickou českou specialitou, která se vyrábí již 1let. Vzpomínáte si na svůj první nožík? Lovecké zavírací nože od švédského výrobce Eka, německé Pumy nebo tuzemského Mikovu.


Kapesni nuz

Využití pro myslivce a lovce, ale i pro každého kdo tráví čas v přírodě. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Malý kapesní nůž, obsahuje různé funkce pro každodenní použití. Příloha 2: Reklamační řád 1. Tento reklamační řád se vydává v souladu a ve smyslu zákona č. V naší nabídce naleznete zavírací nože, vystřelovací nože, motýlkové nože, ale i cestovní příbory. Kapesní nože jsou ideálním parťákem na cesty do přírody.


Při výrobě je kladen důraz na precizní zpracování i těch nejmenších detailů. Náš zavírací kapesní nůž je inspirován tradičními “švýcaráky”, které si inženýři Hanzelka a Zikmund zakoupili při své první cestě během zastávky v Curychu. Obecné informace: Zasláno bude vždy v doporučené zásilce nebo cenném psaní přiměřeně k ceně materiálu.


Při více položkách nenavyšuji náklady na dopravu. Stav nálezový znamená, že položka je ve stavu, v jakém byla, je ( a bude také odeslána ). Sada, kterou snadno ukryjete do kapsy a proto ji můžete použít kdykoliv to bude potřeba. Její výhodou je malá velikost a možnost použití jako klíčenky. Lidl nabízí v akci kapesní nůž Crivit v různých provedeních.


Velký nůž z nerez oceli s jednou velkou čepelí. Stříbrná varianta má lehkou a stabilní hliníkovou rukojeť a ostří má částečné ozubení, hnědá a tmavě hnědá varianta má hladké ostří a dřevěnou rukojeť. Větší štíhlý zavírák Větší zavírací nůž určený na nenáročné použití. Nůž má elegantní štíhlý design a dobře poslouží jako svačinový nůž při výletech a kempování. Technické údaje Čepel je vyrobena z nerezové oceli, stejně jako kování a patka rukojeti.


Střenky jsou vyrobeny z černého dřeva. Nůž je opatřen klasickou hřbetní pojistkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky