pátek 21. dubna 2017

Komínová digestoř černá

Komínová digestoř černá

Komínové (nástěnné) odsavače par patří mezi nejoblíbenější digestoře, protože nabízí největší variabilitu šířky, materiálu, výkonu i barev (populární jsou například bílé komínové odsavače par). Během vaření upravuje intenzitu odsávání buď podle teploty, nebo podle toho, kolik varných zón právě používáte. Komínové digestoře jsou elegantní alternativou závěsných digestoří.


Komínové odsavače par účinně zachytávají pachy z vaření jídel a udržují kuchyni ve vynikajícím stavu, pokud jsou vybaveny technologií snižující hluk, mohou být také velmi tiché. Tato digestoř je navržena pro odvod páry a kouře přes komín. Italská značka Faber je jedničkou mezi digestořemi na evropském trhu. Díky více než šedesátileté tradici může nabídnout to nejlepší k naplnění vašich představ a požadavků na design i technické parametry.


Pa), hlučnost Lw – dB(A), rychlosti, odsávací jednotky mají individuálně vyvažovanou. LED diodami, které nevytvářejí strašidelné stíny, kdy navíc oceníte ohromnou úsporu až a dlouhou trvanlivost. Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří.


Komínová digestoř černá

Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI. Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně. Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí.


Detailní popis produktu. Celý popis Značka: Faber Kód zboží: FB-330. Vyberte si z naší nabídky komínových digestoří - odsavačů par Faber a klikněte si pro slevu. Komínová digestoř je designovou tečkou vaší kuchyně. Dostává se Vám zápach z vaření do vedlejších místoností kde se usazuje v koberci, záclonách či například v potazích sedací soupravy?


Pořiďte si tuto designovou digestoř , která pohltí všech zápach při vaření či smažení. Umisťují se obvykle na stěnu nad varnou deskou – mezi závěsné skříňky kuchyňské linky. Popis: Prodám komínovou digestoř zn. MPM černá s černým výklopným sklem. Máte pocit, že prostor Vaší kuchyně je špatně větraný?


Je možné, že mu chybí tato digestoř CookeLewis. Naše digestoř Vám pomůže odvětrat prostor kuchyně od zápachu, které se tvoří díky vaření či smažení. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Komínová digestoř černá

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Progresivní dotykové slider ovládání kombinuje funkce dotykového a posuvného ovládání a nabízí maximální komfort obsluhy. Hledáte novou digestoř nad váš sporák nebo raději máte rádi pod skříňkové a vestavěné digestoře? V nabídce electronic-star najdete komínové a nástěnné odsavače, ostrůvkové digestoře, náhradní díly a příslušenství. Stylová černá komínová digestoř Cata Q černá 900. Bude jistě dominantou každé kuchyně.


Neváhejte nás kontaktovat. Opravdu chcete odebrat zboží z košíku?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky