středa 19. dubna 2017

Čistič na bílou kůži

Bílou sedačku z eko kůže v černých džínách, máme ji měsíce. Existují na to speciální prostředky RADUS cleaner – to je čistič na pravou kůži , ale měl by vyčistit také eko kůži. Cim vycistit bilou kuzi – Poradna pro ženy a dívky – WomenZone. Dobre rano, mam trosku jinou otazku, nez je tady obvykle.


Chtěla bych poradit, čím a jak vyčistit bílé kožené sako. Jde o provozní špínu hlavně na koncích rukávů, do čistírny ho teď nechci dávat, to bych ho tam.

Pěna na čištěná kůže je vhodná na bílou i barvenou kůži , na čištění hladké i přírodní kůže a semiše. Pěna na čištění kůže se snadno používá a pomůže vám rychle odstranit špínu a nečistotu z vašeho koženého nábytku. Pěnu jednoduše naneste a potom setřete. Náš tip: Jak na skvrny bez chemie: Babské rady.


Pokud máte světlou barvu, měli byste zvolit i vhodnou prevenci. Nesedat si na sedačku v modrých džínsech či kalhotách, které mají indigovou barvu, ráda se totiž na světlý povrch přenese ve chvíli, kdy se trochu zpotíte nebo si nevšimnete, že jste si venku namočili nohavice. Kůže by měla být udržována v čistotě, aby se zabránilo vzniku nečistot a mastnoty.


Fenice speciální čističe důkladně vyčistí povrch kůže, dopřávají kůži přirozenou hydrataci a respektují její přirozené pH. Tableau krém na ošetření kůže, někdo říká impregnování kůže, obsahuje přírodní lanoliny, kůži dodá vláčnost a hedvábný vzhled a zároveň ochrání kůži před pronikáním nečistot do hloubky.

Přípravky Tableau jsme sami vyzkoušeli a prověřili 11letou praxí v profesionálním úklidu. Stay Bright - sada na čistění a impregnaci světlé kůže Čistící a impregnační sada pro světlé odstíny kůže Na bílé a všechny světlé odstíny kožených sedacích souprav. Sada je vhodná pro všechny typy světlých kožených sedaček (nábytek, auta, letadla a lodě).


Velmi účinné na světlé kůže obecně. VYČISTÍ – OCHRÁNÍ Inovativní prostředek pro důkladné čištění autosedaček nebo doplňků v interiéru vozu. S okamžitým účinkem odstraňuje mastnotu, otisky rukou, ale také odolnou špínu, prach. Neodkládejte na povrch sklenice s pitím (víno) a horkými nápoji (káva, čaj). Dejte si pozor na obarvení od oblečení, především od riflí.


Nesedejte na sedačky z ekokůže s oděvem, který má vzadu kovové doplňky (knoflíky, zipy…), mohlo by dojít k poškrábání ekokůže. Zdravíčko Víťo, na kůži naprosto ok, bohužel na alcantaru to chce trošku jiný čistič , ideálně Gentle Clean. Jinak kůži po čištění ještě doporučuji impregnovat, pokud je vůz starší let. Ahojky, no my máme bielu rohovú sedačku a tiež by som potrebovala nejaký účinný sposob vyčistenia.


BAGIND BIO čistič na kůži je organický přípravek, určený na péči o výrobky z pravé kůže. Je 1 biologicky odbouratelný a biologicky kompatibilní. Je šetrný jak k povrchu vašeho výrobku, tak k vaší pokožce.


Dopřejte vašemu oblíbenému. S1Leder-Reiniger Gel 5ml je bezbarvý přípravek, který z kůže odstraňuje nečistoty a zároveň obnovuje prodyšnost prodyšných membrán. Navíc ještě připravuje.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Krycí bílá barva na kůži a textil, na boty a kabelky. Perfektní na bílé tenisky, sneakers apod.


Lahvička s vestavěnou hubkou pro natírání, dá se přesně nanášet, rozsvítí i nitě a šití které zešedlo. Pokud by se jednalo o koženku, tak vyzkoušejte čistič COLOURLOCK Kunstleder Reiniger 1L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky