čtvrtek 20. dubna 2017

Rendlík na indukci

Rendlík na indukci

Rendlík na indukci s nepřilnavým povrchem je opatřen praktickými oboustrannými nálevkami. Detail produktu Do obchodu. Kč KORKMAZ Proline nerezový rendlík 5l Skladem.


Kč Berlinger Haus Rendlík Gray Stone Touc. Indukční vaření a nádobí na indukci. Mezi výhody indukčního vaření patří velmi rychlý ohřev, lepší účinnost přenosu tepla, rovnoměrnost ohřevu a lepší kontrolu ohřevu.


Rendlík je nižší hrnec s šikovnou dlouhou rukojetí, který je často opatřen také praktickou nálevkou. Rendlíky jsou skvělé pro ohřívání vody, mléka, vaření vajec nebo třeba pro přípravu jíšky. Většina rendlíků TESCOMA je vhodná i na indukci. Woll Titanový rendlík na indukci s odnímatelnou rukojetí Titanium Nowo 18cm Indukce, hliníkové Špičkové nepřilnavé titanové nádobí Titanium Nowo německé značky WOLL se za uplynulých patnáct let stalo klasikou na světových trzích. Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl.


Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kvalitní rendlík MANICO ROSSO od značky Tescoma disponuje prvotřídním antiadhézním povrchem s charakterem leštěného přírodního kamene. Rukojeť je opatřena protiskluzovou vrstvou pro bezpečnou a pohodlnou manipulaci. Lze jej používat na všech typech varných desek a mýt v myčce. Mauviel M´6S měděný rendlík na indukci , Ø cm. Rukojeť rovněž z leštěného nerezu je připevněna masivními ozdobnými nerezovými nýty.


Rendlík na indukci

Perfektně se hodí pro přípravu různých omáček, odtud také jeho druhý název – omáčník. Vaření na indukční desce je nejen praktické, rychlé, bezpečné ale také velmi úsporné. Nemůžete však použít každý hrnec na indukci , musíte mít speciální indukční nádobí. Potřebujete nové hrnce, které se budou hodit na indukci ? Zatímco v případě ostatních typů sporáků lze použít téměř jakékoli nádobí, při vaření na indukci je třeba volit nádobí pečlivě.


Tradiční francouzská značka de Buyer přivedla na trh světovou novinku - exkluzivní měděné nádobí vhodné i na indukci. Kuchyňské nádobí na indukci. Toho je na trhu stále větší výběr v mnoha designech i materiálech. Vhodné dno poznáme při přiložení magnetu, další zvláštní kritéria neexistují.


Už skoro let se u nás vyrábí kvalitní nádobí. Kvalita a dlouhá záruka je pro nás na prvním místě. Tak malý rendlík , ale tak velký pomocník! Je libo mini rendlík o objemu l? Nebo dáte přednost o chlup většímu o objemu l, l nebo l? Celonerezové rendlíky jsou. Hrnce na indukci v našem obchodě.


V naší nabídce najdete indukční hrnce od českého výrobce Kolimax. Koupíte jak jednotlivé hrnce na indukci nebo celé profesionální sady. Emile Henry, Kela nebo Zwilling. Vyberte si krásné kousky, co.


Rendlík na indukci

Sada nádobí z nerezové oceli, obsahuje rendlík 14cm bez poklice, 1. Induction, na pánvích nepřilnavý povrch Powerglide, celokovové nýtované rukojeti, hladinové značky na vnitřní stěně nádobí, možnost použití v troubě do 250°C bez poklice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky