pondělí 24. dubna 2017

Dezinfekce desident cavicide

Použití jako roztok na před-čištění ultrazvukeDentální a zdravotnické prostředky dů- kladně opláchněte tekoucí vodou a odstraňte viditelné nečistoty. It is used as high effective ready-to-use disinfectant of dental. CaviCide is an all-in-one cleaner and disinfectant is ideal for cleaning and decontamination of medical device surfaces. CaviCide is gentle on and compatible with most har non-porous medical device surfaces. Always follow device manufacturer’s directions for use.


Používá se jako vysoce účinná dezinfekce dentálních a zdravotnických prostředků, která je vhodná k okamžitému použití, přičemž skvěle zastoupí hned tři produkty najednou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je to ideální přípravek k čištění zdravotnických prostředků, přístrojů a pomůcek.


Desiden CaviCide je dezinfekční prostředek. Nezanechává za sebou rez. Zároveň je účinný proti TB, HBV, HCV, virům, bakteriím (včetně MRSA a VRE) a houbám. CaviWipes jsou ubrousky z netkané textilie s texturou.


Je přípraven k okamžitému použití, čistí, dekontaminuje a dezinfikuje. Přípravek je účinný za minuty. Má vynikající materiálovou snášenlivost. Určen k dezinfekci lékařských přístrojů, nástrojů, pomůcek.


Je vhodný pro použití v nemocničních operačních sálech, odděleních první pomoci, infekčních odděleních, dětských odděleních. Desinfekční dekontaminační čistící prostředek, který se užívá na neporézní povrchy zdravotnických prostředků. Free Shipping Available. Katalog ORDINACE DEZINFEKCE A ČIŠTĚN Í DEZINFEKCE PLOCHY. Použiteľný na všetky tvrdé, neporózne pov.


Also areas and forms of usage this biocidal agent are mentioned. Cu un continut scazut de alcool si fara formaldehide, curata, decontamineaza si deinfecteaza. Určen k přímému použití, účinný proti TB, HBV, HCV, virům (hydrofilním a lipofilním), bakteriím (včetně MRSA a VRE) a houbám.


Nízký obsah alkoholu (). Nepoškozuje čištěný povrch. Není toxický a nedráždí. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. Chcete vedieť, či je cena 12. Nedráždí a není toxický. Tento web používá soubory cookie. Dezinfekce , Klinikshop.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Prípravok je účinný za minúty. Je účinný proti TB, HBV, HCV, virům, bakteriím (včetně MRSA a VRE) a houbám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky