pátek 7. dubna 2017

Plynový vařič solo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. PB není součástí výrobku. Vařič SOLO je jednohořákový vysokotlaký vařič , který je vyrobený pro přímé připojení na kg propan-butanovou láhev. Campingový vařič Vám poslouží nejen pro turistické účely k přípravě pokrmů. C ampingový plynový vařič Solo.


Plynový vařič solo

Jednoplotýnkový plynový vařič na kg láhev. Jednoduchá instalace a vysoce kvalitní provedení, to je outdoorový vařič Solo značky Meva. Vařič je připojen přímo k 2kg propan-butanové lahvi. PB lahev 2kg není součástí výrobku. Láhev kg není součástí Výkon - kW Váha - kg Spotřeba.


Popis: Jednohořákový vysokotlaký vařič pro přímé připojení na Kg propan - butanovou láhev. Campingové vařiče na propan butan jsou určeny pro turistické účely k přípravě pokrmů. Vařič PICAMP je dvouhořákový vysokotlaký vařič , který je vyrobený pro přímé připojení na kg propan-butanovou láhev. Vyberajte si Outdoorové variče podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Plynový vařič solo

Plynový vařič v přenosném kufříku pro rychlé použití. Přináší pohodové vaření na dovolené nebo turistice v přírodě. Rychlé a pohodlné použití ocení i chalupáři, rybáři a kempaři. Vybírejte si Outdoorové vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Meva Solo od 1€ - Heureka. Skladem - do dnů 5Kč bez DPH. Frčíte na dovolenou nebo na ryby a potřebujete přenosný plynový vařič ? Na krátké akce můžete vzít kartuše a používat kartuše. Pokud jedete na delší dobu stačí připojit kg bombu a. Oproti lihovému vařiči nabízí větší komfort při používání.


Plynový vařič solo

Plynové vařiče jsou efektivnější a ohřejí tak obsah nádoby rychleji než klasické lihové vařiče. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Průmyslový vařič vhodný pro stavebníky, silničáře. Je určený pro velkokapacitní ohřev. Praktické na domácí zabijačky, přípravu krmiv apod.


Hořáky se používají i na vaření kotlíkového guláše v kotlících. Prodám párkrát použitý plynový vařič na kartuše značky Campingaz Camp Bistro. Pracuje na kartuši Campingaz CP250. Dodám v praktickém plastovém kufříku pro přenášení. Outdoorový cestovní vařič na propan-butan, pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod.


Plynový vařič solo

Další možností připojení je velké nádoby na plyn pomocí ventilu na boční straně, je však nutné použít hadici s regulačním. Vařič se připojuje pouhým našroubováním ke kartuši s propan-butanem, která musí být vyrobena dle EN 4a opatřena samotěsnícím ventilem s. Hadička je dostatečně dlouhá a ohebná. Spider PRO je nyní doplněný o piezzo umožňující rychlé zapalování. Ovládací kolečko solidní i pro rukavice – dostatečně velké a zubaté.


Spider Pro je výkonný po stránce rychlosti ohřevu a úspory plynu. Litr vody uvaří během minut. MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky