pondělí 17. dubna 2017

Baňky sada

Baňky se přiloží na kůži a pomoc. Unikátní tvořivá sada zvířátek z barevného písku. Vánoční ozdoby a baňky sada. Baňkování je tradiční a účinná léčebná metoda.


V naší nabídce najdete nejširší sortiment masážních a terapeutických baněk. Specializujeme se nejen na baňky a vybavení pro baňkování, ale i na vzdělávání.

Pomocí baňkování dochází ke zlepšení buněčné aktivity a odstraňování podkožního tuku, tím pomáhá omlazovat pokožku celého těla. Náhrada klasických skleněných baněk. Vakuové banky se hodí na aplikaci u dětí a osob, které mají strach z použití ohně při baňkování.


Plastové banky jsou lehoučké a jednoduše se s nimi manipuluje. DPH 28Kč Detail. U nás najdete masivní skleněné baňky , plastové baňky i silikonové masážní baňky , které jsou vhodné pro maséry, ale i domácí baňkování. V našem sortimentu najdete dva typy skleněných baněk.


Get set for baby alive at Argos.

Klasik jsou baňky nejprodávanější pro cenu vs. Same Day delivery days a week £3. Co se týče použití a sterilizace, je tato baňkovací sada jednou z nejlepších na trhu.


Možnost sterilizace je unikátní vlastností baněk Meridius, která je odlišuje. Najdete u nás všechny možné druhy baněk. Nyní velmi populární silikonové baňky.


K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou. Díky ruční výrobě, spočívající ve foukání skla a malování, je každá skleněná ozdoba originální a nezaměnitelná. K typicky českým tvarům ozdob patří vánoční koule nebo také baňky , olivy a ozdoby do tvaru zvonečků. Tato sada baněk pro kosmetickou masáž obličeje obsahuje různé velikosti baněk (diametr 1 2 a mm) pečlivě sestavených tak, aby vyhovovaly každé ženě. Určené k masážím bez použití ohně.


Vyhnáním vzduchu z baňky se vytvoří podtlak a kůže a měkké tkáně se tak zvedají. Přikládáním baněk působíme. Originální dřevěné dekorace vyrobené z překližky. Sada kusů silikonových baněk. Jsou určeny k ozdobení vánočních stromků, větviček, oken, vstupních dveří, adventních věnců, dárků apod.


Jedná se o ozdoby ve tvaru kulatých vánočních baněk.

Silikonové masážní baňky 36mm - sada ks (Masážní baňky pro maséry i pro domácí použití.) Masážní baňky 36mm, silikonové Masážní baňka je vhodná nejen pro maséry a terapeuty, ale též pro domácí použití. Silikonová baňka se používá při masážích a terapiích i jako doplněk klasické masáže. Balení obsahje LED koule o průměru 1 a cm.


Levné vánoční ozdoby a baňky na stromek. Ošetrujúca sada na tvár poskytuje príjemnú masáž pre zlepšenie krvného obehu a mechanické čistenie pleti. Ponúka vďaka vymeniteľným aplikátorom rôzne typy ošetrení pleti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky