pondělí 17. dubna 2017

Prodám lednici plzen

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Aktuální nabídka inzerátů na prodej v kategorii Ledničky s mrazákem v lokalitě Plzeň.


Prodám kombinovanou lednici s mrazákem Bosch. Rauch-výroba Skandilux. Obsah lednice cca 350L,lednice má dynamické chlazení,vnitřní osvětlení a osvětlení reklamní plochy,1 stav,na spotřebič poskytnuta záruka,v případě zájmu Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme. Je vhodný jak do bytu, tak na balkon apod. Možný osobní odběr v Kryrech.


Je to 25km od Žatce směrem na Podbořany. Nebo na poloviční trase Praha-Karlovy Vary. Objem chladícího oddělení tvoří 1l. Mrazák je složen ze tří přihrádek. Součástí konstrukce je také horní úložný prostor, není.


Má safe glass, ukazatel správné teploty, světlo, stupňů ovládání. Chybí čelo prvního šuplíku v mrazáku, což nevadí. Dále je lehce promáčknutí na horních dveřích, ale je to vidět.


Je plne funkční a téměř nová, technicky perfektní stav. Prodam lednice lednička chladnička mrazák zn. Horni krycí plast poškozen -praskliny. Možnost dopravy až k Vám do bytu Plzen - Plzen sever 29- Odvezu Vás starý spotřebič (zlikviduji) a nový.


A, vnější rozměry 55x58x138cm (HxŠxV). Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Podávání a prohlížení inzerce zdarma on-line - nemovitosti, reality, byty, auto-moto, elektro, PC, dětská burza, nábytek, chovatelství, hudba, zahrada. Používaná cca roku, drobné oděrky na plastech z manipulací, plně funkční a bez jakéhokoliv problému.


Osobní odběr po telefonické dohodě. ZDE a uvidíte mé další inzeráty, nabízím větší množst. Délka 7m,šířka možno zařídit dopravu až k vám.


Chladnička nesmí chybět v žádné plně funkční kuchyni. Vícečetnou domácnost nadchne prostorná americká lednice, zatímco jednotlivcům postačí méně prostorný model s nižší spotřebou. Cena k jednání 9tis. Bazar a inzerce zdarma. Soukromá inzerce - detail inzerátu.


Lednici Ardo,plne funkcni za 7kc. Nové i použité zateplené celoroční mobilní domy od Mobilheimu Plzeň můžete využít k trvalému bydlení nebo jen k rekreaci a turistice. Jasný původ a kilometry.


Auto je na nových zimních pneu, k tomu dodám zánovní letní na originálních 17ti palcových alu discích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky