pondělí 23. října 2017

Stojan na misky pro velké psy

Praktický stojan pro misku - ideální především pro velké psy. Stojan na misku podporuje příjem potravy. Díky němu totiž nedochází ke zpětnému pohybu rozkousané potravy jícnem, což pomáhá předcházet vzniku rotace žaludku.


Sortiment našeho e-shopu zahrnuje i praktické stojany s miskami pro psy , které jsou vítanou pomůckou při krmení nebo pití, doma i na zahradě, obzvláště, máte-li vyšší plemeno nebo dlouhonohého „voříška“, kterým stojan umožní přijímat potravu i vodu v pohodlnější pozici. Ideální především pro velké psy. Stojany na misku ocení především velcí psi.

Krmení se pro ně totiž stává při zvýšení misky s potravou nebo vodou pohodlnějším. To vede ke zlepšení trávení a chuti k jídlu. Nakupujte nyní stojany na misky pro psy za akční ceny na bitiba. Nastavitelný stojan je vhodný pro velká plemena. Pes se nemusí při jídle ohýbat a může se tak pohodlně nakrmit nebo.


Misky jsou součástí balení. Pro obří plemena pak volíme misky nad l. Pro pejsky, kteří se krmí rychle, jsou vhodné těžší keramické misky nebo misky s nepravidelným tvarem dna, který krmení zpomaluje.

Pro velké psy jsou vhodné vyšší bary, kdy se ke krmení nemusí příliš ohýbat. Je křivě navařený, tudíž jsem ho musela na jedné straně podložit. Kdyz jsem misku naplnila vodou, tak se lehce převažuje a jakmile zatížím i druhou misku, celé to sjede dolu.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Karlie-Flamingo, Zolux, IMAC a dalších. Z týchto dôvodov možno takýto stojan , poprípadne bar pre psov iba odporučiť. Stojánek totiž zajišťuje, že je pejsek v přirozené pozici – misky se neposunují, a navíc se k nim nemusí složitě ohýbat. Ručně vyráběný dřevěný stojan na misky pro psy , ale i kočky, velkého i malého vzrůstu.


Vyvýšená poloha napomáhá zdravému křupání jídla, které lépe strávíš a nenamáhaš jsi tak krční páteř (zejména u dluhonohých). Bar - jak je tento stojánek nazýván si nastavíte podle výšky Vašeho pejska a tím zajistíte správné držení těla a krku při krmení. AIME stojan včetně nerezových misek pro středně velké psy.


Držáky misek je možno plynule nastavit do požadované výšky. Vyvýšený stojan s miskami na krmivo, ktorý šetrí chrbticu a tráviaci trakt psov. U zoohit nabízíme širokou škálu mističek, záleží na Vás, jestli dáte přednost materiálu z nerezu, keramiky nebo plastu. Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Pro středně velké a velké psy se doporučuje podávat krmení tak, aby hlavu nemusel příliš sklánět.


Prima možností jsou níže v nabídce presentované misky ve výškově seřiditelném stojanu.

Na nožkách stojanu je guma, která zamezuje klouzání držáku misek po podlaze. Tyto psí bary nabízíme v několika velikostech a objemech misek. Díky podstavci je celá sestava velice stabilní a zabraňuje převržení. Tento stojan z oceli s dvěma nerezovými miskami zajišťuje pohodlné krmení vašeho psa. Lze použít pro jednoho psa na vodu a krmivo nebo pro dva psy na krmení.


Můžete zakoupit misky pro velké psy , ale i pro pejsky menších rozměrů. Do interiéru se více hodí misky pro psy keramické. Nerezové stojany na misky pro psy. Chovatelské potřeby a krmiva pro domácí mazlíčky. Akvaristika, teraristika a zahradní jezírka.


Tento bar je ideální pro velké psy - brání přílišnému předklánění zvířete a snižuje riziko torze žaludku. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost. Miska na krmivo ani na vodu nesmí chybět žádnému pejskovi.


Vybírejte z nepřeberných rozměrů a kvalitních materiálů jako plast, keramika, kov, nerez či beton. Jednobarevné i pestře vzorované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky