středa 11. října 2017

Hrablo na sníh

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Přestavitelné hrablo na sníh s kolečky z žárově pozinkované oceli. S pryžovou manžetou pro snadnou a tichou práci.


Vzduchem plněné pneumatiky pro snadnější pohyb. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Připravujete se na zimu a sháníte nástroje na sníh Fiskars za rozumnou cenu? Spolehněte se na náš e-shop Fiskars-shop. U nás najdete velmi praktické a odolné nástroje na sníh Fiskars.


Jako všechno ostatní zahradní nářadí Fiskars, i nástroje na sníh je do posledního detailu promyšlené. Veškeré informace o produktu. S naším odolným sněžným pluhem dokážete snadno odstranit sníh a led z příjezdových cest, chodníků i pěšin.


Hrablo na sníh

Toto hrablo na sníh s jednoduchým, ovšem praktickým designem vám umožní odstranit sníh bez námahy prostým shrnutím, místo abyste se museli namáhat zvedáním a odhazováním. Násada je vyrobena z hliníku a potažena plastem, aby vás nestudili ruce. O vysokou životnost se bát nemusíte, protože na rozdíl od. Kolečkové hrablo na sníh s ocelovou tyčí a pracovním záběrem 6cm. Plastový odhrnovač sněhu s kolečky.


Vybírat můžete z nabídky jednostupňových nebo dvoustupňových fréz, jednoúčelových i víceúčelových. Mezi dvoustupňové patří i frézy, které fungují na principu pomaloběžného ocelového šneku. Hliníkové lišty na hraně lopaty zaručují jejich delší životnost. Aby vám mohly pomáhat i vaše ratolesti, máme pro ně v nabídce dětská hrabla. V nabídce taktéž naleznete škrabky a smetáky na auta, aby vás mráz a sníh nezastavily ani na cestách.


Hrablo na sníh

Pro opravdu tuhou zimu a tvrdý led doporučujeme sekáče na led. Samotné odklízení sněhu je totiž často velmi namáhavé, takže hmotnost sněhového hrabla hraje důležitou roli. Fiskars stručný popis: Velmi odolné a lehké hrablo na sníh s hliníkovou, plastem potaženou násadou a zesílenou pracovní částí s hliníkovou lištou. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Výběr Zahrada a volný ča. Hrablo na sníh FISKARS SnowXpert. Ergonomicky tvarované rukojeti usnadňují kvalitní úchop, tudíž se vám hrablo nebude smekat a Vy tak jednoduše odhrnete sníh z určitého místa. Okolo svého domu, v ulici, ale i na své zahrádce, kde taktéž potřebujete odklidit sníh. Neváhejte a vyberte si z exkluzivně široké.


Hrablo na sníh

Nabízíme také produkty, kde ke škrabce nebo lopatě je přidán také smeták pro důkladné odklizení sněhu. Pokud máte dům, nebo chalupu tak by u Vás určitě nemělo hrablo na sníh chybět. Kvalitní hrablo s teleskopickou násadou, až m délka. Prodej hrabla realizujeme formou balíkové zásilky po celé ČR.


Shrnovač na sníh FISKARS SnowXpert je lehký shrnovač na úklid větších ploch má dlouhé držadlo z ocelové trubky. Pracovní část je vyrobena ve stříkacím lisu pro větší stabilititu a nízkou hmotnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky