středa 11. října 2017

Bohemia sekt demi

Bohemia Sekt demi sec is an icon of sparkling wine in the Czech Republic. It is also our best seller. This is the second most searched for by Wine-Searcher users among wines from Czech Republic.


The popularity of this wine has increased considerably over the past year. A diverse array of wines are made by th. Je jasným důkazem, že tyto dvě skutečnosti se mohou skvěle snoubit.

Jeho výjimečnost potvrzují i mnohá ocenění na významných soutěžích. With its traditional gentle sparkle it is the perfect way of getting a party going or conjuring up an intimate romantic atmosphere. Certain occasions deserve something truly out of the ordinary.


The premium sparkling wines in this range are produced using the traditional bottle fermentation method and are left to mature on the lees for at least 12–months. BOHEMIA SEKT DEMI SEC, ČERVENÉ. Výjimečná chuťová harmonie a jemná, svěží vůně vás potěší nejen ve chvílích, kdy zatoužíte p. Další slevy sektu na Kupi.


Ranked third among the wines from this region with respect to number of prizes won: Gold from the Mundus Vini was awarded as well as Silver from the Mundus Vini. One of the more searched for.

Je vyrobeno metodou charmat - druhotné kvašení vína probíhá v nerezové nádobě a následně se plní pod tlakem do lahví. Jeho tradiční, jemně perlivá chuť dokáže vykouzlit atmosféru slavnostní, stejně jako intimní a romantickou. Obecné informace o alkoholu. Degustační poznámky - Vášeň pro sekt , úcta k tradici a mnohaleté zkušenosti sklepmistrů spolu s obdivuhodnou trpělivostí při výrobě jsou zárukou dokonalé harmonie a svěžesti, květnaté vůně, vytříbené chuti a jemného dlouhotrvajícího perlení. Nejoblíbenější jakostní šumivé víno v České republice.


Vyznačuje se dlouhotrvajícím perlením. Cuvée je sestavováno podle originální receptury z vysoce kvalitních bílých vín. Nakupujte on-line, vše skladem. Sekt se tradičně obrací k lidem, kteří dokáží v životě ocenit kvalitu, harmonii, styl, eleganci. Přináší umění radovat se, podtrhuje výjimečnost okamžiku, má schopnost zušlechťovat a sbližovat lidi.


Alkoholmetr pomůže zjistit, za jakou dobu by měla po vypití alkoholických nápojů klesnout hladina alkoholu v krvi na promile. Vyniká dlouhotrvajícím perlením, příjemnou zelenkavě-zlatavou barvou a bohatou chutí s dlouho doznívající perzistencí. Přidat produkt do oblíbených. Víno lososově růžové barvy s vynikající svěží květnatou vůní a sametově jemnou sladkou chutí.


Cuvée připravujeme z pečlivě vybraných rosé vín připravených z modrých hroznů středoevropského původu a charakteru, který předurčuje vyjímečnost a vysokou kvalitu tohoto šumivého vína. Dnes značka ročně prodá kolem milionů lahví a vyváží do více než zemí po celém světě. Za svou kvalitu vděčí nemalou měrou francouzskému enologovi Louisovi.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Má vyšší obsah cukru a jeho měkká chuť s dezerty krásně vynikne, popisuje David Král. Jaký je rozdíl mezi bohemia demi sekt a brut? Dobrý den pane Poláček, rozdíl je v cukernatosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky