pátek 13. října 2017

Pračka siemens úzká

Popisky - symboly - maximálně jednoduché ovládání. Rozměry výška 8 šířka 6 hloubka jen 40cm. Velmi jednoduché elektronické ovládání.


Pračka je přirozená součást každé domácnosti. Všechny zvládnou vyprat prádlo, v účinnosti a dalších funkcích už jsou ale rozdíly značné. Víte třeba, kde by měla mít pračka umístěný plnicí otvor?

Jaké jsou rozdíly mezi levnějšími a dražšími modely? K čemu slouží digitální ovládání? Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Automatické pračky SIEMENS na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Ušetří tak váš čas a el. Nabídne vám programů praní vč. Dále si vyberete z nepřeberného množství přídavných. Program RYCHLÉ praní, činnost. PerfectCare 6Technologie SensiCare v pračce Electrolux PerfectCare 6automaticky nastaví délku praní, spotřebu vody a elektrické e. S programy, odloženým startem a ochranou proti přetečení.


Výhodou pračky s předním plněním je skutečnost, že ji můžete umístit do koupelny, pod pracovní desku i jako vestavbu do kuchyňské linky. Je sice širší než pračka s horním plněním, na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc. V naší nabídce Domácích Elektrospotřebičů nemůžou chybět pračky, sušičky a žehličky. Vybírejte si Úzké slim sušičky prádla do 60cm podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Rádi Vám pomůžeme s výběrem spotřebiče, nádobí nebo.


Inteligentní, trvanlivý a tichý motor iQdrive pro zvláště efektivní a efektivní péči o prádlo. Siemens WD15G4pračka se sušičkou. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Specifické označení nesou modely, které mají hloubku menší než centimetrů. Jedná se o úzké automatické pračky (také označovány jako slim pračky), které jsou vhodné pro zastavování do koupelnových skříněk či kuchyňských linek.

Své uplatnění naleznou také v malých koupelnách či. Energetická třída nejlepší v této velikosti t. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt pracka siemens uzka. Odvádí velmi dobrý výkon na poli praní a odstřeďování. Její třída účinnosti praní je A, třída účinnosti odstřeďování B. Po vyždímání tedy můžete očekávat prádlo se – zbytkové vlhkosti. K tomu napomáhá vysoký.


Nabízí funkci parního praní a sama zvolí ideální kombinaci spotřeby energií a času. Kapacita praní je typicky až kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky