pondělí 9. října 2017

Pračka zanussi zwse7120v

Free Shipping Available. Check Out zanussi on eBay. Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for zanussi and zanussi dishwasher wheels. Lowest Prices on Top Items.

Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Tato pračka nabízí to nejlepší v obou směrech: velký výkon a pohodlně kompaktní rozměry.


Sama zváži vložené prádlo a podľa toho dávkuje množstvo vody. Další výhodou je program rychlého min. Sama zváží vložené prádlo a podle toho dávkuje množství vody.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Práčka má hĺbku len 3cm.


Na ovládacom paneli nájdeme LCD displej a tlačidlá funkcií odložený štart a extra krátky. Vďaka prehľadnému LCD displeju je ovládanie práčky oveľa jednoduchšie. Vďaka tomu je vhodná aj pre každodenné použitie do každej bežnej domácnosti.


Zanussi používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran.


Některé informace mohou být. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Na jeden cyklus praní spotřebuje l vody a kWh energie. Buben o objemu l pojme kg prádla.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.

Automatická pračka patří k základním domácím spotřebičům. Spolehlivě zvládne z prádla odstranit skvrny, prach i stopy od potu a zanechá jej svěží a voňavé. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Můj účet Objednávka Přihlásit se. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup.


B, LCD displej, rychlý program (min.), Fuzzy Logic, odložený start. Technické parametry: Barva ovládacího panelu Bílá Barva Bílá Max. Záruka důvěry - již let prodáváme on-line zboží přes internet. Maximální náplň činí kg. Sháníte šikovného pomocníka pro menší domácnost?


Najednou pojme kg svršků. Technologie Fuzzy Logic zváží každou várku a upraví parametry praní pro skvělé výsledky s minimálními náklady na čas i energii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky