čtvrtek 19. října 2017

Tescoma handy struhadlo

Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku. Vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, po použití umyjte a osušte. Máte rádi pokrmy s haluškami a noky nebo polévky s poctivou domácí zavářkou? V čem struhadlo na těstoviny HANDY vyniká?


Struhadlo pro přípravu proužků julienne z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Vynikajúce na ľahké a rýchle strúhanie a plátkovanie potravín. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, po použití umyte a osušte.


Je ideální pro rychlou přípravu hranolků z brambor, batátů, tuřínu, červené řepy, pastináku, celeru, bílé ředkve, kedlubny apod. Rotačná čepeľ je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, ostatné časti z odolného plastu. Struhadlo s mimořádně ostrou čepelí z prvotřídní nerezavějící oceli vynikající pro přípravu jemných proužků julienne z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Struhadlo na parmazán je určeno pro použití na jídelním stole a uvařené těstoviny si jemně strouhaným parmazánem můžete ochutit přímo na talíři.


V čem je struhadlo na parmazán HANDY výjimečné? Struhadlo má vertikálně uloženou čepel a strouhaný sýr se z něj sype přímo dolů, přesně tam, kam potřebujete. Strúhadlo na prípravu prúžkov julienne z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod.


Multifunkčné strúhadlo vynikajúce na ľahké strúhanie, plátkovanie a krájanie potravín. Tři výměnné rotační čepele jsou vyrob. Rotační čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ostatní části z odolného plas.


Tescoma handy struhadlo

Mlýnek na strouhanku HANDY se čtyřmi nástavci je vynikající pro snadnou a rychlou přípravu. Vhodné i pro strouhání ořechů, zeleniny, sýra, čokolády, piškotů apod. Mini struhadlo HANDY značky Tescoma je vynikající pro jemné strouhání muškátového oříšku, loupaných ořechů, čokolády, citrusové kůry, zázvoru, česneku apod. Plátkovacie strúhadlo HANDY , nastaviteľné myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie?


Chcete vedieť, či je cena 17. Extra ostré „V“ čepele z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a ochranný kryt na bezpečné skladovanie. Odolné do 1°C, vhodné do umývačky.


Tescoma handy struhadlo

Struhadlo na ledovou tříšť vložte do mlýnku HANDY , zásobník naplňte kostkami ledu a namelte ledovou tříšť, při mletí používejte pěchovadlo. Určeno pro použití s mlýnky HANDY. Tescoma představuje praktické struhadlo , díky kterému bude strouhání či plátkování potravin jedna radost. Vše zvládnete rychle a jednoduše a hlavně bez zbytečné námahy. Tescoma offers a complete range of kitchen equipment, cooking tools and table settings.


Find out all the details about the product line Handy ! We use cookies to give you the best experience on our website. Strúhadlo s odmerkou HANDY - biela myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma Domů Info o dopravě EET Naše prodejny Tescoma. Strúhadlo na syr HANDY myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? Strúhadlo HANDY , multifunkčné myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie?


Multifunkční struhadlo vynikající pro snadné strouhání, plátkování a krájení potravin. Opatřeno bezpečnostním držadlem na potraviny a masivní rukojetí pro komfortní použití. Struhadlo Handy značky Tescoma je vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin.


Je vyrobeno z velice kvalitní nerezové oceli s dlouhou životností, takže se nemusíte bát, že se vám hned rozpadne. Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky Zákaznícky servis Darčekové poukazy Spolupráca Affiliate.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky