pondělí 23. října 2017

Proteinový nápoj na přibrání

Na přibrání jsou dobré proteinové nápoje – nejlépe sacharido-proteinové. Ideální je jíst – 5× denně, kvalitní maso, hodně těstovin, rýže. A mezi jednotlivými jídly si právě dát proteinový nápoj.


Dobré je i denně vypít až litr mléka – plnotučného. Díky nápojům urychlíte růst svaloviny, avšak pouze po skutečném tréninku. Věděli jste, že díky proteinům lze taky hubnout? To si ale žádá správný jídelníček. Podívejte se, proč nápoje pít a jak je vybrat.


Je proteín vhodný aj pre ženy? Uuuuf…aj vy máte toľko otázok týkajúcich sa proteínov? Tak sa pustite do čítania. Naše aj vaše zvedavé otázky sme sa pýtali profesionálnej výživovej špecialistky Zuzky Chovancovej.


Prečo sú proteínové nápoje vhodné aj pre ženy, ktoré pravidelne cvičia? Pokud tedy například víte, že jste to při obědě se sacharidy a (nebo) s tuky trošku přehnali, pomůže vám proteinový nápoj celkovou denní bilanci vykompenzovat. Nebo je vám jasné, vaše „snídaně, dopolední svačina ani oběd nebyly na bílkoviny bohaté tak, jak by měly být. Bílkoviny jsou ideální při intenzivním tréninku na růst svalů na zvýšení jejich objemu, zvýšení výkonnosti a zkrácení doby regenerace. Pokud jste často na cestách, nebo máte hektický pracovní den, budou se vám hodit ochucené proteinové nápoje balené po jednotlivých porcích.


Proteiny to jsou svaly, síla a regenerace ! Mají skvělou chuť a navíc je snadno a rychle připravíte. Využíváte proteinový nápoj na vaření nebo dáváte přednost většímu balení? Nutristar whey Isolate je proteinový instantní nápoj s obsahem syrovátkového proteinového izolátu, který je určený pro osoby při zvýšeném tělesném výkonu. Tipy, ako vylepšiť proteínový nápoj Pridajte vodu.


Ak zistíte, že problém je v tom, že je váš proteín veľmi koncentrovaný, jednoducho ho zrieďte s vodou. Ak chcete trochu viac zamaskovať chuť a vytvoriť nápoj viac podobný koktailu, pridajte mlieko. Môžete tiež pridať trochu cukru alebo sladidla na.


V dnešních dvou minutách si ukážeme, jak si namíchat vlastní proteinový nápoj pro navýšení kalorické příjmu. Máte chuť na obilnou kaši, lívance nebo palačinky k snídani? Proč ne, ale tato jídla překypují sacharidy a mají velmi málo bílkovin. Jak vybrat vhodný proteinový nápoj.


V naši nabídce naleznete širokou škálu proteinových nápojů v prášku. Pro ženy je vhodný čokoládový nebo jahodový, muži po tréninku uvídají spíše s vitamíny a minerálními látkami s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem cukrů. Ak ste často na cestách, alebo máte hektický pracovný deň, budú sa vám hodiť ochutené proteínové nápoje balené po jednotlivých porciách. Majú skvelú chuť a navyše ich ľahko a rýchlo pripravíte.


Kdekoľvek a kedykoľvek. Využívate proteínový nápoj na varenie alebo dávate prednosť väčšiemu baleniu? Jak připravit proteinový nápoj ? Zapomeňte na zdlouhavou přípravu, proteinový prášek stačí rozmíchat ve vodě nebo mléku, a je hotovo. Postačí vám shaker a odměrka, kterou najdete v každém balení.


Lehce stravitelný protein můžete vzít s sebou do práce, do školy, i na fitness trénink. Všechny vaše dotazy zodpoví tým odborně vzdělaných výživových poradců, kteří najdou odpověď i na ty nejzáludnější otázky. Problematice lidského stravování a zejména ketonové diety plně rozumí a jsou zvyklí i na velmi osobní dotazy. Samozřejmě dodržují naprostou diskrétnost a proto není nutné se čehokoli obávat.


Energetické hodnoty: g bílkovin, g tuku, g sacharidů. Postup: Do mixéru nebo do nádoby smícháme banán nakrájený na kolečka, mléko, tvaroh a sirup na dochucení. Rozmixujeme ve smoothie makeru nebo pomocí tyčového mixéru.


Ikdyž nejste vrcholový sportovec, nezoufejte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky