pátek 6. října 2017

Chata maxe švabinského ubytování

Chata v klidném prostředí plném zeleně. Dobré jídlo, pití a útulné rodinné ubytování. Můžete využít našeho útulného ubytování ve dvou, tří až pěti. Nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice nebo cyklistice.


Letiště Pardubice je vzdálené km. Located in Česká Třebová, 29. The nearest airport is Pardubice Airport, miles from the accommodation.


Restaurace disponuje kapacitou míst, podobně tak venkovní posezení. Po reorganizaci a zániku KČT přešla chata do vlastnictví družstva Jednota. V následné privatizaci získali chatu do vlastnictví manželé Coufalovi z Litomyšle. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně.


Velmi dobrá je dopravní dostupnost, městská hromadná doprava má dvě zastávky poblíž penzionu, obě cca 100m od penzionu a autem se k nám dopravíte také jednoduše, směr Trhové Sviny, nebo Nové Hrady. Tripadvisor jako z 5. V letních měsících je ideální destinací pro cyklovýlety a procházky. Je zde možnost ubytování a pořádání oslav.


Slavnostní otevření chaty na Kozlovském kopci, tehdy ovšem ještě pouze přízemní, umístěné v blízkosti rozhledny, se konalo na Kozlovském kopci 9. Dnes chata nabízí dobré jídlo, pití a útulné rodinné ubytování. Vítejte v podhůří Jeseníků, kde Vás čeká nádherná příroda hor, okolí přehrady Slezská Harta. Pokud se chystáte vyrazit za dobrodružstvím nebo hledáte klidné místo v přírodě pro Vaši dovolenou, budeme rádi, pokud ho najdete právě u nás.


Andrlův Chlum, Tkalcovské domky - zachovalý soubor chalup z 19. Ubytování : Horská chata s 2-, 3- a 4-lůžkovými pokoji. V chatě je stylová restaurace (domací česká kuchyně), společenská místnost s TV, bezplatné WiFi, lyžárna, úschovna kol, dětský koutek, venkovní ohniště a hřiště.


Pokoje mají společné soc. Ve třech podlažích jsou vám k dispozici ubytovací pokoje s vlastními mycími kouty, kuchyň, jídelna, společenská mísnost s terasou. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. CZ – restaurace, pension. CHATA MAXE ŠVABINSKÉHO.


This chevron easily allow clean looking sizing,because stroke-widthcan be set using css. So it be bigger, without being chunkier. Nedaleká Litomyšl nabízí spoustu možností pro svatební obřady a přírodní scenérie k fotografování. Na chatě Maxe Švabinského je také možnost zapůjčit si salonek, jehož prostor můžete využít podle vašeho zájmu s maximálním počtem padesáti osob. Zimní táboření u chaty Maxe Švabinského Pořadatel KČT Česká.


Svůj název nezískala náhodou, neboť nedaleká vesnička Kozlov, která je součástí České Třebové, je spojována s pobytem a tvorbou tohoto velikána. Jezdíval sem na chalupu rodičů své manželky a toto kouzelné roubené stavení, jehož štít. Mapa Kozlovský kopec - chata Maxe Švabinského. Zobrazená spolu s ostatnímy zajímavými misty, které můžete navštívit.


Do okolních krajů se můžete rozhlédnout z vyhlídkové plošiny, která je ve výšce 33m nad zemí. Kromě Maxe Švabinského jsou s Kozlovem spjaty další dvě umělecky zaměřené osobnosti z Vejrychovy rodiny, a sice malíř Rudolf Vejrych ml. Kozlovu věnoval řadu svých děl a klavírní virtuóz Karel Vejrych.


Rodinu Vejrychových a pobyt Maxe Švabinského v Kozlově připomíná současná expozice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky