středa 25. října 2017

Proteinový nápoj nutrend

Proteiny (bílkoviny) jsou významnou skupinou látek zastávající v organismu nejrůznější funkce. Jednou z nich je funkce stavební, což znamená, že tvoří aktivní tělesnou hmotu. Díky nápojům urychlíte růst svaloviny, avšak pouze po skutečném tréninku. Věděli jste, že díky proteinům lze taky hubnout?


To si ale žádá správný jídelníček.

Podívejte se, proč nápoje pít a jak je vybrat. Na otázku, proč se rozhodl používat výrobky Nutrend , Petr Vabroušek odpovídá: „Během závodních let jsem vyzkoušel produkty desítek firem z oboru a dospěl jsem k závěru, že olomoucký Nutrend patří k absolutní světové špičce. V ceně Nutrend Body je cvičení pod vedením zkušeného trenéra, ručníkový servis, tréninkové oblečení, sprchový gel, tělové mléko, iontový a proteinový nápoj. WHEY PROTEIN příchuť jahoda: syrovátkový proteinový koncentrát (obsahuje slunečnicový lecitin a protispékavou látku fosforečnan vápenatý), syrovátkový proteinový izolát (obsahuje sójový lecitin), bezlepková pšeničná vláknina, stabilizátory akáciová a xanthanová guma, aroma, koncentrát z červené řepy, protispékavá látka oxid křemičitý.


DIET PROTEIN je ideálním doplňkem stravy pro období dietního režimu. Tímto produktem můžete nahradit některá denní jídla a díky tomu kontrolovat přísun živin do organismu. Antidopingový výbor ČR.


NUTREND je přední český výrobce sportovní výživy.

RECOVERY PROTEIN SHAKE nabízí vysoký podíl sacharidů a bílkovin. Unikátní komplex vybraných zdrojů bílkovin s efektem postupného vstřebávání. Chcete-li mít vyrýsované a pevné svaly, nesmíte zapomínat na dostatečnou dávku proteinů. LONG PROTEIN obsahuje bílkovin v každé dávce.


Proteiny jsou výbornými suplementy potravy, které lidskému tělu dodávají zvýšené množství bílkovin. Proteinové koktejly z našeho eshopu tvoří nejkvalitnější bílkoviny. Ikdyž nejste vrcholový sportovec, nezoufejte!


Dát si proteinový nápoj po cvičení je dobrý nápad každopádně. Jednak se díky větveným aminokyselinám v nich přítomných rychleji zbavíte únavy, jednak nedostanete ,,vlčí hlad”, který pak často snahu o zhubnutí maří. Zabráníte také úbytku svalové hmoty, který redukční diety klasicky provází. Na marketingové účely a tiež preto, aby sme vám v budúcnosti lepšie vedeli odporučiť produkty, ktoré by sa vám mohli hodiť, si potrebujeme uložiť do vášho prehliadača údaje (cookies). Jedná se o kombinaci syrovátkového proteinového koncentrátu s CFM proteinovým izolátem, což s sebou přináší výhody obou z nich- velmi dobrou stravitelnost , lahodnou chuť bez typické hořkosti a výbornou konzistenci.


Proteinový nápoj High Whey je výsledkem zdokonalování původních receptur společnosti Extrifit. Obsahuje nízký obsah cukrů, kvalitní bílkoviny, ale také vitamíny, minerály a omega-mastné kyseliny. K proteinovému nápoji vybírejte ze široké nabídky příchutí ze smetanových, exotických nebo ovocných chutí.


Nová technologie výroby nabízí i nové možnosti!

S touto technologií se na trh dostává mimořádný produkt Nutrend 1 Whey Protein, který je složen z nejlepších zdrojů ultrafiltrovaného WPC (syrovátkového proteinového koncentrátu) a CFM WPI (syrovátkového proteinového izolátu). Při poctivém dodržování tréninkového plánu a pravidelném pití proteinových nápojů se již brzy budete moci pochlubit dokonalou postavou. Jednoduše, a hlavně bez hrudek v něm rozmícháte proteinový nápoj či oblíbený výživový doplněk v prášku, který. Vše pro fitness, kulturistiku a aerobik.


Sportovní výživa, zdravá výživa a posilovací stroje pro domácí a komerční posilovny. Ak ste často na cestách, alebo máte hektický pracovný deň, budú sa vám hodiť ochutené proteínové nápoje balené po jednotlivých porciách. Majú skvelú chuť a navyše ich ľahko a rýchlo pripravíte. Kdekoľvek a kedykoľvek.


Využívate proteínový nápoj na varenie alebo dávate prednosť väčšiemu baleniu? Máme koktejly na diétu a chudnutie - výber necháme na vás. Sme vaša internetová lekáreň s dopravou za €, nad € zadarmo.


Na chudnutie sú proteíny určené pre všetkých, ktorí by radi znížili svoju telesnú hmotnosť a zbavili sa nadbytočného tuku. Tento druh proteínov obsahuje vyššie množstvo bielkovín, ktoré vás dokonale zasýti, a naopak má znížené množstvo sacharidov a tukov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky