středa 11. října 2017

Struhadlo julienne

Se struhadlem je práce snadná a bezpečná díky protiskluzové úpravě. Spirálové struhadlo pro efektní julienne nudličky - snadno, rychle, bezpečně. S tímto praktickým a kompaktním struhadlem, které funguje jako ořezávátko tužek, vytvoříte dlouhé tenké i silné spirálové nudličky, a to bezpečně a bez nepříjemného úrazu.


Hodnocení produktu:. Vynikající pro přípravu jemných proužků julienne z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Opatřeno zásobníkem s pěchovadlem pro bezpečné strouhání a protiskluzovou úpravou struhadla.

Video 3Kč (vč. DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným. Načíst další produkty Zobrazeno z celkem produktů v této kategorii. Struhadlo PRESIDENT X-sharp, julienne. Praktické mini strúhadlo s veľmi ostrou čepeľou a šiestimi okrúhlymi nožmi pre julienne krájanie.


Určené na prípravu mriežkovaných plátkov z uhoriek, mrkvy, bielej reďkovky, menších zemiakov apod. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Nastavitelné plátkovací struhadlo Microplane Slicer Julienne Blades Plátkovací struhadlo vybavené čepelí z chirurgické nerezové oceli s extrémní a dlouhotrvající ostrostí s. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vynikajúce na prípravu jemných prúžkov julienne z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov apod. Vybavené zásobníkom so zatláčadlom pre bezpečné strúhanie a protišmykovou úpravou strúhadla. Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku.


J-STAR - Victorinox (Škrabka na julienne J-STAR - Victorinox) Škrabka na brambory Victorinox na jemné proužky julienne. Vhodné na brambory, zeleninu, ovoce apod. Vyrobeno z ušlechtilé nerezové oceli.


Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční myt. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Určeno pro přípravu jemných proužků julienne z mrkve, bílé ředkve a ředkviček, menších brambor, červené řepy apod.


Kráječ má tři výměnné nástavce, které nakrájí zeleninu na jemné proužky. Dva z nich slouží pro výrobu velikostně různých proužků. Vyberte si na FAVI strúhadlo na kapustu, strúhadlo na jablká do Vašej obľúbenej štrúdle, či strúhadlo na syr a mnoho ďalších. Všetko do Vašich obľúbených pokrmov bude nastrúhané raz dva. Strúhadlo poslúži ako šikovný pomocník v každej kuchyni.


Tescoma struhadlo Julienne Handy je vynikající pro přípravu jemných proužků z mrkve, brambor, celeru apod. Rösle struhadlo na zeleninu Julienne.

Kráječ s výměnnými nástavci krájí jemné proužky zeleniny v Julienne stylu. Dva nástavce jsou navrženy pro výrobu proužků různých velikostí. Třetí nástavec s neodděleným ostřím krájí celé plátky. Všechny tři nástavce jsou součástí balení. Pro strouhání na malé nudličky typu julienne.


Ako variť kuracie julienne , najlepšie recepty julienne s kuracím mäsom a hubami, ktoré vám pomôžu k jedlu chutné, zdravé a rozmanité. Iste každý z nás nielen počuť, ale aj horúca čas v mojom živote skúsil misku s názvom julienne. Súdiac podľa názvu je jasné, že pokrm bol vynájdený francúzskymi šéfkuchármi.


Provozovatel webu Kyocera Document Solutions Czech, s. Ostrouhat mrkvičku vůbec není na škodu. Máte-li po ruce správnou škrabku a struhadlo , pak z ní můžete vykouzlit nejeden kulinářský skvost. Pro snadnější přípravu pokrmů se vám budou hodit i nejrůznější kráječe.


Rozmanité tvary a materiály vám umožní vybrat si přesně ty pomocníky, na které už vaše kuchyň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky