pátek 20. října 2017

Trouba s mikrovlnami siemens

Ty lze kombinovat se standardními programy, které trouba má. Nalezeno: 1produktů. Díky funkci cookControl. VESTAVNÁ TROUBA S MIKROVLNAMI SIEMENS HN678G4STrouba z řady iQ7s nadstandardní výbavou - Wi-Fi aplikace Home Connect, přídavná pára, roastingSensor a bakingSensor, vše pro snadné ovládání a optimální výsledky.


Hodnocení produktu:. Sale Offers Changing Every Season. D horký vzduch, l, activeClean, 7´´ TFT barevný textový displej vč. Popis produktu Smart trouba s mikrovlnami. Abychom stihli Vaši objednávku vyřídit do Vánoc, doporučujeme zboží objednat nejpozději v pondělí 16.


Siemens HM656GNShorkovzdušná trouba. W, 8“ barevný textový TFT-displej vč. Detailní popis Parní kombinovaná trouba s mikrovlnou SIEMENS HN 678G4S1. Je vybavena TFT displejem, který je výborně čitelný z jakéhokoliv úhlu pohledu.


Nabídne vám druhů ohřevu vč. Jistě oceníte jemné otevírání a zavírání výklopných dvířek. LED osvětlení je optimální a navíc i energeticky.


V naší nabídce najdete vestavné horkovzdušné trouby, vestavné parní trouby nebo třeba vestavné trouby s mikrovlnami. Vestavná trouba navíc působí nenápadně, perfektně splyne s kuchyní a nijak nenaruší její elegantní vzhled. Dobře prodávaná vestavná trouba s mikrovlnami z modelové řady známého výrobce domácích spotřebičů. Má kompaktní rozměry s výškou pouze centimetrů.


To ocení každý kdo nemá pro troubu dostatek místa, nebo málo peče. Vystaveny jsou trouby parní, s mikrovlnami , s teplotní sondou. Q7Vestavná kombinovaná parní trouba.


Ale také vakuovací zásuvka,. Elektronická regulace teploty °C - 3°C. Kompaktní trouby jsou do detailu propracované spotřebiče, které budou ladit s ostatními spotřebiči ve Vaši moderní kuchyni. Trouba s mikrovlnami je designově příjemná, snadno se čistí a poskytne vám všechny potřebné vlastnosti pro rychlou tepelnou úpravu vašich jídel.


Disponuje množstvím programů na různé druhy vaření a pečení. Vyniká i funkcí pečení mikrovln, se kterým bude příprava pokrmů extra rychlá. Objem trouby je litrů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Skladem Cena s dopravou Filt. Výborně vybavená vestavná trouba s mikrovlnami pro náročné od výrobce prestižních elektrospotřebičů. Samozřejmě má i teplotní sondu, která Vám umožní použití dokonalých výsledků.


Služby zde dostupné je možné platit systémem Benefit Plus, Up (Gallery Beta, Unišek), Sodexo (Flexi Pass, Flexi Pass car Relax Pass, Dárkový Pass, Bonus Pass ) ,Edenre Benefity. A mějte vše odkudkoliv pod kontrolou díky Home Connect. K dispozici je také snadné samočištění.


Zkraťte si dobu vaření pomocí funkce varioSpee předehřívání a ac. D horkého vzduchu, kde využijete pečení na více úrovních. CookControl Plus zaručí úspěch při přípravě jakéhokoliv pokrmu.


Zvolíte pouze požadované jídlo a hmotnost, funkce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky