pondělí 16. října 2017

Zapékací mísa kulatá

Mísa zapékací kulatá koláčová 30. Zapékací misku můžete použít na lahodné lasagne, suflé apod. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem. Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou.


V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete.

Dopřejte si pohodlné vaření. Objednáno 2Kč bez DPH. Akce Novinka Simax pekáč FAT FREE ov. Porcelánové mísy zapékací a varné, formy. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Bez obav ji můžete použít i do trouby. V zapékacích mísách lze samozřejmě připravovat celou řadu pokrmů a vůbec se nemusí jednat jen o slaná jídla.

Pekáče a zapékací mísy. Už asi tušíte, kam míříme. Pečící mísy se totiž hodí i pro výrobu celé řady moučníků a zákusků. A k těmto účelům se úplně nejlépe hodí kulaté zapékací mísy.


Zapekací mísa s víkem je vyrobená z tvrdého boritokřemičitého skla, což je varné sklo, které patří v moderní kuchyni mezi žádané materiály. Výhodou je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost (sklo je hladké a neporézní) a snadná údržba, pekáč lze mýt v myčce nádobí. Nádobí Mason Cash je možné používat v mikrovlnce a lednici.


Lze mýt v myčce na nádobí. Keramická zapékací mísa kulatá - moderní fialový dekorKeramická zapékací mísa Vám pomůže při vaření, pečení a zapékání. Uchová jídlo dlouho teplé a je vhodná na přípravu i servírování.


Jaký pekáč či zapékací mísu byste rozhodně měli mít doma? Hledáte pro vás vhodný pekáč či zapékací mísu? Poradíme vám s výběrem vhodného tvaru i materiálu tak, abyste byli pánem vlastní kuchyně a tvořili v ní doslova zázraky.


Průměr: 2mm Výška: mm Váha: 0. Keramická mísa Moon BergHOFF s poklicí najde využití při pečení a zapékání do teploty až 2°C.

Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Svojí velkostí a hloubkou je ideální pro přípravu i servírování pokrmů. Vyberte si z naší pastelové kolekce i ostatní doplňky, které vám v kuchyni nesmí chybět. Dodání - týdnů Emile Henry Ultime zapékací mísa , 4. Toto nádobí nelze používat na přímé zdroje žáru, jako jsou elektrické plotýnky nebo plynové vařiče.


BergHOFF Kulatá kameninová mísa na pečení s pokličkou Geminis. OCUISINE MÍSA ZAPÉKACÍ OCUISINE KULATÁ 24CM. Ideální pro menší porce zapékané jarní zeleninky, těstovin, brambor či sýrových dobrot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky