úterý 24. října 2017

Odrazná deska 5 v 1

Obsahuje zlatou, stříbrnou a bílou odraznou plochu, černou plochu a bílý difuzér. Deska je dodávána složená v černém. Tento druh reflektoru má obecně velmi nízký faktor odrazu, který se značně liší v závislosti na povrchu a barvě.


Rozměr ve složeném stavu: průměr 40cm, výška 5cm. Tato univerzální odrazná sada se skládá z vypínací – skládací pružiny s difuzní bílou látkou pro změkčení světla. Nicméně úplně nejpraktičtější jsou oválné desky.

Využití najde jak v exteriéru, při práci s přirozeným světlem, tak v ateliéru, kde slouží na dosvícení stínů, nebo jako stínící plocha. Tato odrazná deska je tvořena lehkým kruhovým zrcadlovým systémem s ocelovým rámem, který se pohodlně skládá do disků přibližně jedné třetiny jeho velikosti pro snadnou přepravu a skladování. Novinka v odrazných oválných deskách o rozměrech 120x180cm, též značená jako -IN- se skládá z pěti barev pro nejrůznější fotografické použití. Jedná se o barvu bílou, černou, stříbrnou, zlatou a. Neslouží jako odrazná deska , ale jako difuzor pro změkčení světla, které plochou prochází.


Fotografoval jsem v protisvětle bez použití odrazné desky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Více než vhodná při práci s přirozeným světlem nebo ve studiu. Desku můžete použit i jako alternativu pro odraz slunečního světla při chybějícím osvětlení. Odrazná deska 5v(110cm).


Na pružinu můžeme navléknout odrazovou látku s možností použití odstínů: bílá, černá, stříbrná, zlatá, difuzní. Zlatou plochu můžete zvolit pro portréty zachycující západ slunce či jiné fotografie, kde je vyžadováno měkké a teplé prostředí. Skládací odrazná deska s pěti růz.


Zvýhodněný set držáku odrazné desky se studiovým stativem 4studio LS-280B a odraznou deskou - v - o průměru 107cm. Ideální pomůcka do ateliéru i na ven. Do teleskopického ramene držáku odrazné desky lze uchytit odrazné plochy s průměry. Zlatá plocha: poskytuje měkký a teplý tón. Kvalitní odrazná deska Aputure Blazzeo FRuspokojí nároky všech fotografů.


Disponuje až pěti podklady a průměrem cm. Desku je možné složit, balení je včetně transportního pouzdra. Ve složeném stavu má průměr cm. Bílo, stříbrná, zlatá, černá a difůzní odrazná deska 5vprůměru 110cm, součástí výrobku je přenosný vak. S odraznými plochami získáte kontrolu.


Doska je dodávaná zložená v čiernom prepravnom púzdre.

Rozmer v zloženom stave: priemer 40cm, výška 5cm. V sadě je pět barev: bílá, zlatá, stříbrná, černá a transparentní bílá. Kruhová odrazná deska s průměrem cm.


Nejedná-li se o případ uvedený v bodě 4. Produkt byl úspěšně přidán. Rovnako dobre je možné ich využiť i pre makro-zábery. Naše odrazné dosky majú kvalitný povrch, ktorý odráža viac svetla, než lacné odrazné dosky, zároveň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky