pondělí 16. října 2017

Catler 4010

Catler 4010

This powerful blender handles not only energy-packed shakes but also other household tasks. Everything will be perfectly processed so that you could enjoy your favourite smoothie. CATLER is a synonym of connection of the most modern technology and splendid design.


Elegant design of all products is supported by a noble simplicity of forms and choice of exclusive materials such as mainly heavy duty die cast materials and stainless steel. Vše bude dokonale zpracované, abyste si své oblíbené smoothie mohli vychutnat. Energií nabitý koktejl ale i další nároky v domácnosti uspokojí výkonný stolní mixér. Je odolný, bezpečný, jednoducho sa čistí a má moderný dizajn.


Vychutnajte si čaj, alebo kávu presne tak, ako to máte radi. Kanvice na čaj, kávovary, ale taktiež aj široká ponuka príslušenstva na prípravu horúcich nápojov Catler Vám umožnia pripraviť si obľúbenú šálku nápoja na profesionálnej úrovni a zaručia Vám, že to bude vždy dokonalý zážitok všetkých zmyslov. Vychutnejte si čaj nebo kávu přesně tak, jak je máte rádi. Konvice na čaj, kávovary, ale také široké příslušenství pro horké nápoje Catler vám umožní připravit si oblíbený šálek s profesionální kvalitou a zaručí vám, že to vždy bude dokonalý zááážitek všech smyslů.


CATLER je přímo stvořen pro moderní kuchyně, kde se stále častěji uplatňují nové trendy a technologie – tyto spotřebiče pracují po naprogramování téměř sami, komunikují s Vámi pomocí inteligentních displejů a jejich obsluha je naprosto jednoduchá. Při vývoji všech výrobků je kladen důraz především na bezpečnost, zdravou a rychlou přípravu pokrmů a v. Výhodou je skvělý nástavec pro po. Výsledkem je dokonale rozmixované smoothie. Kompletní informace o produktech značky Catler - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Catler na jednom místě - Heureka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. CATLER je spojením moderných technológií s tradičnými postupmi prípravy stravy. Vďaka technológii môžeme dosiahnuť pohodlne a rýchle dokonalý kulinársky výsledok, ani by sme museli zľaviť z nárokov na chuť, farbu, vôňu. CATLER nabízí kvalitní spotřebiče světoznámého výrobce, z jehož dílny pochází odšťavňovače, kávovary či grily, oceňované díky funkčnosti i špičkovému designu. A CATLER márka egy sikeres, kivitelezésében csúcskategóriájú termékek gyártójának portfóliójába tartozik.


Jedinečné prevedenie, kombinácie použitých materiálov a štýlový dizajn sa hodia do každej kuchyne. Inteligentný a štýlový dizajn z brúsenej antikorovej ocele bol navrhnutý s dôrazom kladeným na odolnosť, a tiež s ohľadom na bezpečné ovládanie a ľahké čistenie. BPA-free Eastman TritanTM jug is highly resistant to scratching, cracking and breakage. Smoothie tritanová nádoba 6ml - Režim Pu.


Máte rádi překapávanou kávu, ale stojí vás spoustu peněz neustále dokupovat jednorázové papírové filtry? LED displej - Mixovacia tritanová nádoba 1. Vyjímatelný filtr je vhodný na přípravu nejen odpolední kávy. Překapávací kávovar je dělaný ke zhotovení až šálků překapávané kávy.


Catler 4010

Vďaka veľkému, mm širokému plniacemu otvoru je možné do odšťavovača vkladať celé jablká alebo pomaranče. Vyhrajte kurz vaření s mistrem! Díky velkému, mm širokému plnicímu otvoru je možné do odšťavovače vkládat celá jablka nebo pomeranče. Over 500Products In Stock. Kuvings šunt všech šuntů za neskutečně vysokou cenu.


Neodšťavní jablka po měsíčním uskladnění-tj. Překapávaná káva je návratem ke kávě s jemným aroma a lehkou nuancí chutí, kterou můžete pít celý den. Ve výbavě naleznete 2l nádobu a nerezové mikrosíto. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Nezaberie veľa miesta, ale môžete ho použiť pri príprave rôznych pokrmov.


Broušený povrch zajišťuje efektní vzhled a snadnou údržbu. Všechny části s vyjimkou ovládacího panelu lze mýt v myčce. Kompletné informácie o produktoch značky Catler - ceny, hodnotenia, recenzie na jednom mieste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky