čtvrtek 12. října 2017

Deratizační staničky

V nabídce máme deratizační staničky na potkany a deratizační staničky na myši. V případě, že budete potřebovat poradit, neváhejte a obraťte se na nás. Nástrahy na hubení hlodavců doporučujeme umisťovat do deratizačních staniček, aby se k návnadě nedosta nikdo jiný než škůdce kterého se chcete zbavit. Popis produktu Plastová past na myši robustní konstrukce s vysokou účinností. Díky snadné omyvatelnosti se dá opakovaně použít.


Deratizační staničky

Bayer Garden Rodicum Alpha deratizační stanička pro myši ks. Přednaplněné deratizační staničky (2ks) určené na hubení myší. Deratizační krmítko na potkany, kompaktní, černé. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali o tom, že vzhledem k současné situaci a nařízení vlády máme mírně upravené podmínky pro osobní odběr. Prodej přípravků pro deratizaci, dezinsekci, dezinfekci a podobných sfér činností.


A aby se k jedu nedostal nikdo jiný než škůdce, kterého chcete otrávit, nezapomeňte při tom na deratizační staničku. Do té jed vložíte, umístíte do míst, kde hlodavci hledají potravu nebo kudy často procházejí – a hotovo. Potkani ani myši nemají šanci.


Deratizační staničky

Do deratizační staničky umístíme asi gramů jedu na hlodavce. Stanička je dodávána bez návnady ta se musí dokoupit zvlášť. Rozměry staničky : x 1x cmVýhodou této staničky je boční otevírací systém.


Používejte biocidy bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace na výrobku. Nekopírujte texty ani fotografie. Tento text je chráněn autorským zákonem. Výhodný set sestávající se z deratizační staničky Rotech NG… 4Kč.


Objímka pro T staničku GRIGIO. Deratiční stanička z tvrdého plastu uzamykateln. Jednoduchá, bezpečná a hygienická aplikace vysoce účinných přípravků určených pro hubení myší, potkanů a krys.


Uzamykatelná stanička, vhodná do interiéru a exteriéru. Po spotřebování nástrahy v staničke, je možné novou nástrahu do staničky doplnit. Jaký druh deratizační staničky je dobré a profesionální navrhnout na deratizaci budov , jiných objektů a případně doplňkově na veřejná prostranství.


Deratizační staničky

Metodika deratizace hovoří, že si tuto záležitost vždy navrhuje odborní firmy na základě kvalifikace. Tím vzniká u výběrových komisí. Základní plastová deratizační stanička vhodná pro umístění nástrahy na myši i potkany. Vyberte kategorii Zahrada Domácnost Dílna a Řemeslo Eko drogerie Zvířata chovná a škodná Krmiva pro domácí zvířata (mazlíčci) Krmiva pro hospodářská zvířata Krmivo pro venkovní ptactvo Chovatelské potřeby pro hospodářská zvířata Škodná zvířata Hlodavci, Krtci, Hraboši Pasti Rodenticidy - jedy na hlodavce.


Nástrahová stanice je vhodná na myši, vhodná i pro systém HACCP. Malá deratizační stanička chrání použitý deratizační přípravek k hubení myší domácích a jiných drobných druhů škodlivých hlodavců před vlivem prostředí,. Ukázka kotvení deratizační staničky.


Rozklad ceny pro deratizační činnost v objektech Krajské správy a údržby silnic. DERATIZAČNÁ STANIČKA BETA. Jedná se o uzavřené boxy s návnadou, do nichž se myši chytí a odkud už poté nemohou uprchnout.


Staničky jsou navíc uzamykatelné, takže se do nich nedostanou děti ani domácí mazlíčci. Universal šablona - Stránka 4. Doporučujeme dokoupit jed na hlodavce Návod na použití. Plastovou staničku jednoduše otevřete zatlačením klíče do otvorů v přední část staničky (klíč je uložen v otvoru v zadní části staničky ). Do přihrádek vložíte jedovou nástrahu a staničku uzavřete.


V deratizovaném objektu metodicky rozmístíme deratizační staničky s jedovou nástrahou. Vchody, nouzové východy, rampy, rohy, díry a spáry ve zdech, místa možných hnízd. Při deratizaci jde o vytipování chování hlodavců v deratizovaném objektu.


Obrázky a popis nevhodných deratizačních staniček a „patentů“ instalovaných některými firmami zveřejňujeme proto, aby byli zákazníci informováni o tom, co je pro ně vhodné a co ne, a na čem závisí úspěšný průběh deratizačních prací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky