pondělí 9. října 2017

Hrnek plecháček

Ať už máte svou firmu a chcete pro své zákazníky milou pozornost, nebo jste maminka a chcete udělat radost dětem jejich vlastním originálním hrnkem, plecháček s potiskem je ideální volbou. Hrnek využijete na ranní kávu, čaj. Další možností je výběr z našich vlastnoručně kreslených návrhů natištěných na hrnek , nebo tématické motivy třeba ze Šumavy! My pro vás máme tento plecháček s potiskem v modernějším a však stále v nostalgickém pojetí.


Na plecháček si můžete navrhnout vlastní fotku, nápis, jméno a cokoliv vás zrovna napadne.

Plecháček Ty jsi můj šálek čaje. Přejděte do editoru a navrhněte si vlastní potisk na plecháček se smaltovým lemem. Smaltovaný hrnek s vlastním potiskem.


Pokud nebudete vytvářet vlastní design v našem editoru a pouze přiložíte obrázek a text, necháváte výslednou podobu potisku na nás. Pak ve vaší výbavě nesmí chybět plechový hrnek , tzv. Na plecháčcích najdete nejčastější pánská jména, ovšem v nabídce nechybí obecné tituly, kde si na své přijdou i ženy.


Vraťme se spolu do minulého století.

Do doby, kdy jsme s velkou chutí používali hrnečky, tzv. Chodili s nimi na borůvky, vařili si do nich čaj a užívali si letní tábory. Ať už hledáte šálek na espresso, pořádný hrnek na čaj, nebo roztomilý hrneček s potiskem, na FAVI.


Jen u nás najdete stovky produktů z desítek skvělých e-shopů na jednom místě - stačí si vybrat ten pravý pro vás. Send Beautiful Hand-Tied Bouquets Online Today. Stříkaný plecháček hydroglazurou mat, nebo lesk s vybarveným pískováním.


Pískovaný plecháček se musí vždy vybarvit, aby nerezl a hlavně nekorodoval. Inzerát HRNEK , HRNÍČEK, PLECHÁČEK , CZECHOSLOVAKIA RETRO v okrese Olomouc, cena 222Kč, od DanaOstianova na Sbazar. Velikost potisku z jedné strany je cca 55×mm, potisk kolem celého hrnku cca 190×mm. Hledáte klasický plecháček s možností vlastního potisku? Potisk hrnku již od ks.


Vyrobíme plecháček s motivem míru. Krásný retro plechový hrnek s fotografií, s logem, to je originální dárek pro vaše klienty, spolupracovníky, kamarády. Pokud chcete text změnit napište ho níže do.


Zobrazte si hrníček, který chcete, nahrajte fotku, přidejte text, změňte barvu a posuňte vše kam chcete.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kč 2Kč bez DPH 3Kč 2Kč. Kč 1Kč bez DPH 1Kč 1Kč bez DPH Ihned k expedici ks ks. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Vytvoř si vlastní potisk na tento kovový hrneček. Grafiku pro potisk hrnku sestavíte lehce pomocí šablon. Kovový hrnek ( plecháček ) množství.


Tohle u Vás absolutně neplatí, nabídli jste mi možnosti a udělali vše proto, abych byl spokojen a toho já si hodně vážím ! Skleněný hrnek latté macchiato CREMA 3ml je ideální pro horké i studené nápoje. Hrnky jsou vyrobeny z kvalitního odolného skla, které můžete využít i jako poháry na dezerty. Vhodné do myčky nádobí i do mikrovlnné trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky