středa 18. října 2017

Šuplíkový mrazák a+++

Jak vybrat šuplíkový mrazák. Někdy je označený i jako skříňový mrazák. Jeho charakteristikou je tedy spíše vyšší výška a konkrétní šířka.


Šuplíkový mrazák a+++

Na trhu je možné setkat se variantami ve dvou provedeních. Mraznička je vybavena zásuvkami a kovovým madlem. Jeho hlavní výhodou je možnost využití až zásuvek včetně zásuvky XXL, které zaručují větší přehled při ukládání potravin a hledání zmrazených potravin.


Volně stojící šuplíkový mrazák s průhlednými šuplíky a antibakteriálním systémem, který ochrání potraviny před bakteriemi i plísní a brání zápachu. Potraviny jsou tak déle čerstvé. Hledáte-li mrazničku, která poskytuje i bonusové možnosti, jako například výrobu ledových kostek, zvolte šuplíkovou variantu.


Šuplíkový mrazák a+++

Internetový obchod Electro. Působíme let na trhu, máme vlastní dopravu a nabízíme 1 záruku a servis. Energeticky úsporný šuplíkový mrazák. Organizaci zmražených potravin usnadňují průhledné plastové šuplíky, které lze plně vyjmout ven. Mrazák lze používat jako volně stojící.


Díky velmi tichému kompresoru lze mrazák umístit prakticky kamkoliv, aniž by vás svým chodem rušil. Panty dvířek i rukojeť z. Nabízím tento šuplíkový mrazák i na své stáří stále plně funkční a připraven plnit svoji službu i nadále. Důvod prodeje - koupě většího. Dávám přednost rychlejšímu jednání s předáním v Líšni (mám ji v garáži kde ji lze i zapojit). Parametry: 86v x 59š x 60h Spotřeba 1. Pod košem je mrazící deska.


Původní vrchní desku přístroje bylo nutno odinstalovat kvůli kuchyňské lince (už ji nemám, viz foto č.a č.5). Beko RFSA240M33W se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti. Rychle si vás získá svou funkcionalitou a praktičností. Pokud máte mnoho potravin, například maso nebo zelenina, které je potřeba uchovat po delší dobu, tak nelepším řešením je mrazák.


Vybrat si můžete buď šuplíkový mrazák , který je většinou i součástí kombinovaných ledniček. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvo. Nemusíte se však bát velkých rozměrů.


Popis: Objemný šuplíkový mrazák se třemi průhlednými šuplíky. Celkový vnitřní objem mrazničky: l. Kompresor s ekologickým chladivem a tichým chodem o hlučnosti pouze dB. K osobnímu převzetí v Kostelce nad Labem. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mrazák šuplíkový. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


VELKÝ mrazák BOSCH jako nový Inzerát byl odebran z oblíbených. Velká kapacita pro velké zásoby. K dispozici je zde dohromady 1l užitného objemu – máte tak dostatek místa pro pohodlné uložení všech svých bohatých zásob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky